SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Unokája arcát harapta meg egy nagymama Debrecenben - felfüggesztett börtönbüntetést is kaphat

Mezei Csongor Andrea [cikkei] - 2023-01-24
Létezik-e olyan mértéke az idegességnek, vagy akár a mentális zavarnak, hogy egy nagyszülő váratlanul a saját unokája arcába harapjon? Milyen mennyiségű kudarcnak, félelemnek, szorongásnak és agressziónak kell összegyűlnie valakiben ahhoz, hogy annyira telítve legyen vele az idegrendszere, hogy azt egy ötéves gyereken vezesse le? Mitől alakult ki a feszültség, milyen cseppek csöppentek abba a bizonyos pohárba, és melyik volt az utolsó?
Unokája arcát harapta meg egy nagymama Debrecenben - felfüggesztett börtönbüntetést is kaphat

Egyelőre csak találgathatunk. A kekvillogo.hu és az ugyeszseg.hu által kiadott sajtótájékoztató szerint az ötéves kisfiú unoka 2021. szeptember 9. óta állt gyógykezelés alatt az egyik Debreceni kórházban.

A nagymama szeptember 12-ei látogatása alkalmával este hét óra körül telefonbeszélgetést folytatott egy ismerősével, miközben kiment a kórteremből. A hívás felzaklatta, rossz idegállapotban ment vissza a gyermekhez. A feldúlt állapotba kerülő nagymamával az unokája beszélgetésbe próbált elegyedni, mire az idősebb asszony indulatosan kiabálni kezdett, majd két kézzel megragadva a gyereket magához húzta és a bal arcába harapott.

A védekezésre képtelen, meglepett kisfiú arcán zúzódás keletkezett, egy olyan harapott seb, mely ugyan 8 napon belül gyógyul, de kifejezetten fájdalommal jár. Az esetben a Debreceni Rendőrhatóság nyomozott, és az ügy most került ügyészi szakaszba.

A járási ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt emelt vádat az ellen az asszony ellen, és arra tett indítványt, hogy a járási bíróság tárgyalás nélkül, az iratok tartalma alapján a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

A Kékvillogó portál szerint egyik borzalom éri a másikat. A Baranya Vármegyei Ügyészség szintén most emelt vádat emberkereskedelem és kényszermunka miatt egy fiatal férfi ellen, aki várandós élettársát bántalmazta, félelemben tartotta és mezőgazdasági munkára kényszerítette, a bérét pedig elvette.

A nőnek úgy sikerült elmenekülnie, hogy egy ismerősével a Családsegítő Szolgálat segítségét kérték.

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja