SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKHÚSVÉT

Üzenj színekkel Valentin-napon!

Családinet [cikkei] - 2020-02-12
Az öltözködésben különösen nagy szerepe és ereje lehet a színeknek. Meghatározzák, hogyan érzed magad a bőrödben, de arra is hatással vannak, hogy a környezeted mit gondol rólad. Ha még gondolkozol rajta, hogy a Valentin-napi randidra milyen szerelésben érkezz, akkor azt tanácsoljuk, hogy a színekre is fektess hangsúlyt a fazon, az aktuális divatirányzatok és a stílus mellett. Hiszen egy ilyen helyzetben ki ne szeretne jó benyomást kelteni?
Üzenj színekkel Valentin-napon!

A szerelmesek napja kiváló alkalom arra, hogy akár merészebb, különlegesebb összeállításokkal kísérletezz. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég kipróbálni egy korábban mellőzött színt vagy fazont. Tudtad, hogy minden színnek megvan a maga jelentése, üzenete? Összeválogattuk a legszebb árnyalatokat, neked csak annyi a dolgod, hogy eldöntsd, melyik a hozzád legközelebb álló jelentés, amit szívesen képviselnél Valentin-napon.


Kék - a bizalom és a béke színe

Idén télen a kék szürkés árnyalatai rendkívül divatosak, de a klasszikus királykékkel is magabiztosságot és megbízhatóságot sugározhatsz. Nem véletlen, hogy Katalin hercegné is sokszor viseli ezt az árnyalatot különböző formális eseményeken. A kék a szellem színe, gördülékennyé teszi a kommunikációt és segíti az önkifejezést. Vigyázat, nagy mennyiségben konzervativizmust sugallhat, ezért érdemes randi alkalmával inkább kiegészítőkön vagy kisebb felületen viselni.
 

Kék

Kék: Az idei tél slágere

 


Piros - csak haladó randisoknak

Közismert tény, hogy a piros a szenvedély színe, ezért egyértelmű választás lehet, de a tűzpiros tolakodó is tud lenni, erre vigyázzunk. Azt viszont kevesebben tudják, hogy a jó spirituális és a fizikai közérzet elérését is támogatja ez a szín. Éppen ezért mi arra bíztatunk, hogy Valentin-nap alkalmából bátran viseld, de nem muszáj tetőtől talpig pirosba burkolózni.  Kísérletezhetsz a különböző árnyalatokkal is, ha úgy érzed, nem állsz készen a vad pirosra. A burgundi- és a bogyóvörös is divatos választás lehet idén. Ezek az árnyalatok is az energia, a szenvedély, az eltökéltség és a szexualitás szószólói.
 

Piros

Piros: a szenvedély színe


Rózsaszín - nőies és bájos

A rózsaszín viselését sokan a nők privilégiumának tartják, de szerencsére egyre több férfi is nyitott arra, hogy beépítse a ruhatárába ezt a színt, még ha csak kiegészítők formájában is. Gyönyörű árnyalatok közül választhatunk: a klasszikus világosrózsaszín a feltétel nélküli szeretet és a gondoskodás színe, míg a magenta a harmóniáé és az érzelmi egyensúlyé. De 2020 téli hónapjaiban a barackrózsaszín számít az abszolút trendinek. A barátság, a szeretet, a harmónia, a belső béke és a megközelíthetőség képviselője – azt üzenheted vele, hogy nyitott vagy egy kapcsolatra!
 

Rózsaszín

Férfiak is bátran hordhatják a rózsaszínt



Narancssárga - kommunikáció és optimizums

Ha úgy érzed, szükséged van egy kis extra magabiztosságra, a narancssárga te színed: segíti a kommunikációt és egy csapásra optimistává varázsol. A narancs a piroshoz hasonlóan bátor választás, mégis kevésbé tolakodó. Idén az aranyos árnyalatok és a meleg, tigrisszínbe hajló megoldások közül érdemes válogatni. A narancs, a piros és a sárga együttese az pozitív energiát és a boldogságot jelképezi. Lelkessé és nyitottá tesz, segít a változások pozitív megélésében és támogatja a kreativitást. Sokan a szabadság és az önkifejezés árnyalatának tartják.
 

Narancssárga: a szabadság és az önkifejezés árnyalata

Narancssárga: a szabadság és az önkifejezés árnyalata

 
Fashion Days tipp: ezeket a színeket inkább ne viseljük randin!

Bármelyik színre vagy színekre is esik a választásod, a fontos az, hogy ezek az árnyalatok pozitív üzenetet sugározzanak. Az első és legfontosabb szabály ugyanakkor az, hogy önazonos legyél. Ha sosem hordasz például narancssárgát, ne egy randin próbáld ki, mert ha nem vagy komfortos abban, amit viselsz, az rányomja a bélyegét a hangulatodra is. A sötét színek eleganciát sugároznak, ugyanakkor egy randin rossz üzenetük is lehet, ha túl komor az összhatás. A feketét, túl sok szürkét és a nagyon sötét színeket nagy dózisban inkább kerüld, vagy dobd fel vidám színű kiegészítőkkel!

A FASHION DAYS márkáról:

A fashiondays.hu több mint 10 éve áll a vásárlók rendelkezésére Magyarországon, Romániában és Bulgáriában. A cég széles választékban kínál ruházati cikkeket, cipőket és kiegészítőket nőknek, férfiaknak és gyerekeknek egyaránt. A webshop olyan nemzetközi topmárkák kollekcióit kínálja, mint például a United Colors of Benetton, Guess, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Desigual, Zee Lane, Diesel, Calvin Klein, Nike, Esprit, Love Moschino, Next, Mango, Napapijri, Fossil, Max & Co, Ted Baker és még sok más.
A Fashion Days elkötelezett híve annak, hogy a vásárlást minél egyszerűbbé és gördülékenyebbé tegye, ezért olyan funkciókat vezetett be, mint a rugalmas és gyors kiszállítást (otthoni címre, munkahelyre vagy csomagátvevő pontra), a csomag ellenőrzését kézhezvételkor, valamint 30 napos visszaküldést (mindössze 499 Ft költségért és a futár házhoz megy a csomagért). A mobilapplikáció pedig még könnyebb és biztonságosabb vásárlást tesz lehetővé.

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: StockSnap / pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

55 vidám tavaszi mondóka és versike kicsiknek

55 vidám tavaszi mondóka és versike kicsiknek

Itt a tavasz: ébredeznek az állatok a téli álomból, nyílnak virágok, rügyeznek a fák, csicseregnek a madarak, újraéled a természet. Ünnepeljétek a jó időt játékos, tavaszköszöntő versikékkel - 55 imádni való, vidám verset és mondókát gyűjtöttünk hozzá össze.
Tartozunk-e hálával a szüleinknek azért, hogy felneveltek?

Tartozunk-e hálával a szüleinknek azért, hogy felneveltek?

Vannak olyan szülők, akik elvárják a gyereküktől, hogy legyenek hálásak a felnevelésükért - és ezt a kártyát általában vitás helyzetekben húzzák elő. De vajon tényleg tartozunk a szüleinknek?
A gyermeki kötődés 4 típusa - az egész életünkre hatással van, hogy kötődtünk kiskorunkban a szüleinkhez

A gyermeki kötődés 4 típusa - az egész életünkre hatással van, hogy kötődtünk kiskorunkban a szüleinkhez

Olyan nincs, hogy egy csecsemő ne kötődjön a gondozójához. Az azonban nem mindegy, hogy milyen minőségű ez a kötődés, hiszen ez a későbbiekben a további kapcsolataira is hatással lesz.
Porcukor helyett tisztítószer került az ovisok reggelijébe Pilisborosjenőn

Porcukor helyett tisztítószer került az ovisok reggelijébe Pilisborosjenőn

A reggeli után több gyereknek is fájt a hasa, egyikük pedig annyira hányt, hogy kihívták a mentőket.
Meghalt egy egyéves kisfiú, miután hazaküldték az ügyeletről

Meghalt egy egyéves kisfiú, miután hazaküldték az ügyeletről

A szülők szerint a vizsgálat nagyon gyorsan lezajlott, az orvos kúpot írt fel a hányásra, és azt mondta, a kisfiú nincs kiszáradva. Másnap már újra kellett éleszteni, de már nem tudták megmenteni őt.
A szerkesztő ajánlja