A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Keresik az Év SzuperNagyiját - nevezd be a mamát!

Családinet [cikkei] - 2018-09-21
Különleges kampányban keresi a hős nagymamákat a Sudocrem.
Keresik az Év SzuperNagyiját - nevezd be a mamát!

Egy gyermek születése nemcsak földöntúli boldogságot okoz egy család életében, hanem a szó pozitív értelmében fenekestül fel is forgatja.

Az újdonsült édesanyák és édesapák sokszor nehezen birkóznak meg a gyermekneveléssel hirtelen nyakukba szakadt új feladatokkal. A szülők elsőszámú segítőtársai egyértelműen a nagymamák, akik önzetlen törődésükkel, tanácsaikkal mindennél többet jelenthetnek a frissen szülővé váló pár számára. A Sudocrem a nagyik sokszor láthatatlan háttérmunkáját szeretné elismerni, és várja azokat a kedves történeteket, amelyeken mosolyogva, vagy éppen okulva kiderül, hogy mitől is olyan szuperek ők, a mi kedvenc nagymamáink.

A legtöbben kellemes nosztalgiával gondolunk vissza azokra az időkre, hétvégékre vagy iskolai szünidőkre, amelyeket csöpp korunktól kezdve a nagyszüleinkkel tölthettünk együtt. Máris a fülünkbe csengenek jóságos, bölcs szavaik, érezzük arcunkon óvó és féltő simogatásukat, a szánkban a nagymama-féle baracklekvár ízét, az orrunkban a finom húsleves illatát, amit a vasárnapi ebédekre készített…


 

De milyen egy tipikus XXI. századi nagymama?

Olyan, aki fejkendőben kalácsot süt az éhes lurkónak, aki századjára is meglöki a hintát az önfeledten nevető gyermek alatt, vagy aki online chatel az unokával, esetleg vadul videojátékozik vele? Bárhogy is legyen, egy biztos: a gyermek születésétől fogva különös kapocs az, ami közte és az unoka között kialakul.
A Sudocrem most azt szeretné megmutatni, hogy számtalan nagyszerű nagymama könnyíti meg sokszor a háttérből a szülők életét azzal, hogy a szeretetével elhalmozza unokáját, és gondoskodik róla.

A márka hivatalos Facebook oldalán az anyukák és apukák egy-egy rövid történet beküldésével nevezhetik 2018. szeptember 30., 12.00-ig a nagymamákat Az Év SzuperNagyija címre.

A nevezéseket az alábbi linken elérhető applikációban várják: anapp.me/f/FSs/

Forrás, képek: redlemon.hu

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja