A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nevelj olyan gyereket, akire még a nagyszülei is számíthatnak!

Papp Gyöngyi [cikkei] - 2018-02-16
Nem véletlenül kapott fél millió kedvelést a Facebookon közzétett kép.
Nevelj olyan gyereket, akire még a nagyszülei is számíthatnak!

Giancarlo Murisciano facebookra töltött fotója közel 500.000 tetsziket kapott, mert szívet melengető és igazi, tiszta üzenete van.

A férfi még gyermekkorában vesztette el szüleit, az ölében ülő nagymamája nevelte fel. A 87 éves, Altzheimer-kórban szenvedő nénivel köszöntötte az új évet Giancarlo, mert tudja, hogy szüksége van a törődésére, és szeretne visszaadni valamit abból a szeretetből, mellyel őt halmozta el egész eddigi életében.

“Még akkor is… ez a szeretet… Talán nem ez volt életem legjobb szilvesztere. De ez is része volt az életemnek. Egyszer voltak lábaid nagyi, most én vagyok a lábaid, és szeretném ha ezt félelem és szégyen nélkül fogadnád el. Szeretnék mindenkit emlékeztetni arra, hogy úgy élje az életét, és hozzon döntéseket, hogy azt később se bánja meg. Könnyű szép szavakat írni a facebookon vagy egyéb helyeken, de sokkal inkább jelen kell lennünk azok életében, akiknek szükségük van ránk. Az én kívánságom 2015-re az, hogy boldogságot és mosolyt csempészhessek a nagymamám életébe, óvhassam és kényelmessé tegyem az életét, amíg csak velünk van…”

Indexkép: debowscyfoto / Pixabay

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2022 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja