SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

20+1 különleges termék, melyeket a januári Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon fedezhetünk fel

Családinet [cikkei] - 2023-01-23
 [X]

Fürdőszobai innovácókban és látványosságokban idén is bővelkedik a január 27-29. között látogatható Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás. Összegyűjtöttük azokat a termék újdonságokat, melyek páratlan megjelenésükkel és műszaki újításaikkal mindenképpen figyelmet érdemelnek.
20+1 különleges termék, melyeket a januári Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon fedezhetünk fel

1. Igazi kuriózum az Arezzo Design öntött márvány térkádja, mely a szokásosnál hosszabb ideig tartja melegen a vizet és látványelemként is megállja a helyét. A Maryland kád anyaga természetes eredetű kőkompozit, a mindennapi használat után is megőrzi színét, felülete rendkívül síma, tapintása kellemes, meleg érzetű.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítas - Maryland fürdőkád

2. A Bau-Styl FAP Ceramiche burkolatai között találjuk az eklektikus karakterű ROMA STONE falburkolatokat és porcelánköveket. A márvány-, kő- és kordenlapok, valamint a természet ihlette matt és fényes dekorációk négy különböző felülettel, de ugyanazzal a hatással rendelkeznek: energikus megjelenés, könnyű illesztés, gazdag színválaszték.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítas - ROMA STONE falburkolat

3. Egyre népszerűbbek a matt felületű szaniterek és fürdőszobai csaptelepek, design szifonok, zuhanylefolyók, illetve ezek tartozékai. A matt kivitelű kerámiák diszkrét és modern hatást keltenek, ráadásul tisztításuk ugyanolyan egyszerű, mint a fényes felületűeké.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítas - matt kivitelű kerámiák

4. Aki a hagyományoktól elszakadva rendezné be fürdőszobáját, bátran alkalmazza a fekete zuhanyszetteket és kiegészítőket. Az esztétikailag jól megkomponált, stílusos fürdőszoba látványát kiemelik a kiváló minőségű, matt fekete porbevonatú elemek.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítas - matt fekete zuhanyszett

5. Akár kicsi, akár nagy, egyetlen modern fürdőszobából sem hiányozhatnak a megfelelő bútorok. A divatos színekben, gazdag méretválasztékban elérhető kollekciót strapabíró fedlappal és mosdómedencével, valamint rejtett bemart foganytúkkal tervezték.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítas - modern fürdőszobabútor strapabíró fedlappal

6. Tartósság és időtállóság jellemzi a legmodernebb kádakat, wc-ket, mosdókat, melyek együtt minimál, külön-külön bármilyen stílusú környezetbe jól beilleszthetők. A stílusos design és a letisztult vonalvezetés exkluzív megjelenést kölcsönöz a kollekciónak, a magas minőség pedig minden részletben felfedezhető.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítas - exkluzív megjelenésű szaniterek

7. A szabadon álló kádakat manapság övező rajongás érthető, hiszen kényelmesek és látványossá, egyedi megjelenésűvé varázsolják a fürdőszobát. Az esztétikán túl, az M-Acrylnál fellelhető térkádak tartósak, prémium minőséget képviselnek és 15 év garancia jár melléjük.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítas - tartós térkádak

8. A zuhanykabin egyszerre jelent kényelmet és praktikumot, sok esetben optimális helykihasználást a fürdőszobában. A letisztult vonalvezetésű Radaway Gold zuhanykabinok az arany tündöklésével ragyogják be a teret és a hivalkodásmentes eleganciát testesítik meg.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítas - letisztult vonalvezetésű zuhanykabin

9. Minimalista stílusú, különösen kisebb méretű fürdőszobákban ideális megoldást jelent a zuhanykabin kialakítása. A tökéletes megjelenést a megfelelő kiegészítőkkel, zuhanyajtóval, zuhanyfolyókával, zuhanyfejekkel és csapokkal érhetjük el.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítás - zuhanykabin kiegészítők

10. Az igazán modern és látványos mosdók anyaga a jellegzetes megjelenést nyújtó inox. Ezek a mosdók vákum kamrában párologtatással, vékony rétegben felvitt PVD felületkezelést kapnak, így ellenállnak a korróziónak, savaknak, kopásnak és magas hőmérsékletnek, szinte lehetetlen bennük kárt tenni.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítás - strapabíró inox mosdó

11. Meglepődnénk, hogy mi minden adhat ihletet az alkotáshoz egy csaptelep család tervezőjének. A vasúti peronok szögletessége és a festett fekete szín találkozása – ezek látványa köszön vissza ebben az új, termosztátos zuhanyrendeszert is tartalmazó kollekcióban.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítas - festett fekete csaptelep család

JEGYET VÁSÁROLOK A FÜRDŐSZOBA ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁSRA

12. Aki egyediségre vágyik, időzzön el a neves tervezők keze alól kikerülő burkolatok között, melyek kézzel tapintható közelségbe hozzák a luxus világát. Ezek mindegyike a legmagasabb minőséget és a stílusos megjelenést képviseli.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítas - stílusos megjelenésű burkolat

13. A Villeroy & Boch innovációja, a TwistFlush WC öblítés egyszerre higiénikus és víztakarékos: az innovatív technológia az irányított vízörvény fizikai erején alapul, így erőteljes WC öblítést tesz lehetővé. Nem csak a rendkívüli tisztaságról gondoskodik, működése is energiatakarékos.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítás - TwistFlush WC öblítés

14. A masszázsmedence használatakor manapság kulcskérdés az energiatakarékosság. A VitalSpa „4 évszak” hőszigetelő rendszere a zárt cellás BASF PU habszigetelésnek köszönhetően hatékonyan gátolja a víz hőmérsékletvesztését. Használaton kívül az UV-álló thermotető gátolja a víz felületének hőleadását.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítás - VitalSpa 4 évszak masszásmedence

15. A kényelmes jakuzzi használathoz nélkülözhetetlen tartozék a megfelelő lépcső. Kör alakú medencékhez érdemes közelebbről megismerkedni ezzel a játékos formájú polyrattan lépcsővel, mely teljesen körbeöleli a masszázsmedencét és akár komplex bútordarabként is szolgálhat.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítás - polyrattan jakuzzi-lépcső

16. A legmodernebb fürdőszobai radiátorok nem csupán hatékonyak, látványosak is. Az edzett üvegből készült, exkluzív megjelenésű, egyedi kialakítású, Arezzo Design ONYX elektromos törölközőszárító jellegzetessége az ultravékony, mindössze 8 mm-es radiátor test.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítás - törölközőszárító ultravékony radiátorral

17. A BauStylnél találjuk a Duravit Zencha sorozatot, Sebastian Herkner alkotását. A tervezőt a hagyományos japán rituálék ihlették – az eredmény pedig ez a jól átgondolt fürdőszobai kollekció. A mosdó és a kád jellemzője a lekerekített forma, a bútoroknál a kiváló minőségű anyagok, tömörfa és a texturált üveg vonzzák a tekintetet.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítás - japán rituálé ihlette fürdőszobai kollekció

18. A fa- vagy kőburkolat látványát, természetes megjelenését a fürdőszobában is szívesen látjuk viszont. A megjelenésében a natúr kőre és fára emlékeztető padlóburkolatok tökéletesen vízállók, így bármilyen stílusú fürdőszobában bátran alkalmazhatók. A burkolatok felülete tartós, portaszító, antibakteriális és könnyen tisztántartható.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítás - vízálló padlóburkolat

19. Tükör nélkül nincs fürdőszoba! A BauStyl EMCO Prime Mirror modern kivitelű, falba süllyesztett tükrös szekrénye és fürdőszoba szekrénye magas minőségű alumíniumból készült, így nem rozsdásodik, fokozatmentesen állítható LED világítása exkluzívvá teszi a bútort. A szekrény belső fala is tükör, a két állítható üvegpolc pedig bőséges tárolóhelyet kínál.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítás - falba süllyesztett tükrös szekrény

20. A modern gyártási technológiával készülő burkoló lapok nem követik, inkább meghatározzák a trendet, így lehetséges a különlegesen gazdag termékpaletta, melyről gyerekjáték kiválasztani a fürdőszobánkhoz legjobban illőt. A fa- és kőhatású burkolatok népszerűsége töretlen, úgy tűnik, hogy ez a stílus bevonul az örökzöldek közé.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítás - fa- és kőhatású burkolatok

+1. A modern, tágas és világos fürdőszobákban egyre gyakrabban látható üvegajtó. Most az üvegajtók fémszövettel laminált változatait is felfedezhetjük, melyek akár válaszfalként is használhatók a térben anélkül, hogy annak szellős, tágas mejelenéséből elvennének.

Fürdőszoba- és otthoni wellness kiállítás - fémszövettel laminált üvegajtó

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás – 2023. január 27-29.
Helyszín: BOK Csarnok

JEGYET VÁSÁROLOK A FÜRDŐSZOBA ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁSRA

Lakberendezési tanácsadás a Homeinfo és a LOSZ közös standján
A Lakberendezők Országos Szövetségének (LOSZ) lakberendezői minden felújítással, tervezéssel kapcsolatos kérdésedre választ adnak.

IDŐPONTFOGLALÁS LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁSRA

Ingyenes hőszivattyú tanácsadás az Ariston standján
Az Ariston hőszivattyú specialistája tájékoztat a hőszivattyús fűtési rendszerekről, azok alkalmazhatóságáról, hogy az otthonodban milyen lehetőségek lehetnek egy ilyen megújuló energiával működő rendszer telepítésére. Ne maradj le a szabad időpontokról!

IDŐPONTFOGLALÁS HŐSZIVATTYÚ TANÁCSADÁSRA

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás fő támogatói:
Arezzo Design, Bau-Styl, Villeroy&Boch, Radaway, Wellis

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja