SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Teltházas események és elégedett látogatók az idei Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Családinet [cikkei] - 2022-02-25
 [X]

Ha az első kiállítást egy jól sikerült főpróbának tekintjük, akkor a 2022. január végi rendezvényt nyugodtan nevezhetjük elsöprő sikerű premiernek. A jövőben pedig innen tervezzük a folytatást.
Teltházas események és elégedett látogatók az idei Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Kezdjük a sort a száraz adatokkal! 84 kiállító, 10.274 látogató, egy workshop, három szakmai konferencia, az Év fürdőszobája pályázat eredményhirdetése, valamint 257 lakberendezési tanácsadás. Ennyi fért a 3 napba és a BOK csarnok tágas tereibe.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

A látogatóink, résztvevőink 40%-a a közeljövőben tervez építkezést felújítást és több mint 36%-uknál már folynak a munkák. A megkérdezettek szinte egybehangzóan elégedettségüknek adtak hangot, többen kiemelve a kiállítás magas színvonalát, könnyű megközelíthetőségét, a jól áttekinthető belső elrendezést, a gazdag és látványos kínálatot, valamint az előzékeny tájékoztatást és kiszolgálást. Többen kiemelték, hogy remek ötleteket kaptak a fürdőszoba kialakításához, felújításához, a kiállítás ideje alatt felkínált kedvezményekkel pedig jelentős megtakarítást értek el.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

“Éppen fürdőszoba felújítás előtt állunk. Nagyon sok ötletet találtunk a megvalósításhoz. Minden standnál, ahol megálltunk rögtön kaptunk segítséget, válaszokat a kérdéseinkre. És az is nagyon tetszett, hogy mindenhol voltak árak, illetve ezek az árak a prospektusokban is szerepelnek. Így sokkal könnyebb a költségvetést is megtervezni” – nyilatkozta az egyik elégedett látogató.

A burkolói workshop a vártnál is nagyobb érdeklődéssel zárult: egyrészt a szakma résztvevői voltak nagy számban kíváncsiak a legújabb technikákra, anyagokra és szerszámokra, de a laikus látogatók közül is sokan benéztek a C csarnokba. A kiállítók többször jelezték, hogy teltház van, szerencsére a kivetítőkön mindenki követhette az aktuális bemutatót.

burkoló workshop

“Mondhatom, hogy a workshop a maximumon pörgött. Először nem hittük el, hogy ennyi embert idevonzunk majd. Azt gondoltuk, hogy túl nagy lesz a standunk, de menet közben kiderült, hogy kellett ekkora. Megérte kimenni, komoly adatbázist építettünk fel, és brand erősítés szempontjából is elégedettek lehetünk” – véleményezte a rendezvényt az egyik kiállító.

Ugyancsak nagy sikert könyvelhetnek el a szakmai konferenciák, melyeket a szállodaüzemeltetők, az építészek, illetve a lakberendezők részére rendeztünk. Az előadásokat mindhárom szegmensben érdekeseknek és figyelemre méltónak találták a résztvevők, külön kiemelve az energiatakarékos, fenntarthatóságot szem előtt tartó szempontokat és az innivációkra fókuszáló szemléletet a témaválasztásban.

szakmai konferenciák

A lakberendező szakma – a kiállítás tematikájából adódóan – kiemelt figyelmet élvezett, a rendezvény fő szakmai támogatója a Lakberendezők Országos Szövetsége volt. Ismét díjaztuk az Év fürdőszobája pályázat nyertes pályaműveit, melyek közül idén a fődíjat Mihálydeák Krisztina kapta. A második helyezett Zsákai Gábor, a harmadik díjat Sallak Andra vehette át.

Év fürdőszobája 2022: Mihálydeák Krisztina

A látogatók részéről rendkívüli érdeklődés mutatkozott az ingyenes lakberendezési tanácsadás iránt. A tanácsadás három napon keresztül, reggel 9-től 17 óráig, 20 perces időszakokra bontva tartott és az előzetes regisztrációval foglalható helyek a kiállítás első napjára szinte mind be is teltek. Hat, de a csúcs időszakban nyolc lakberendező folyamatosan foglalkozott a résztvevőkkel.

lakberendezési tanácsadás

“Rengeteg látogató, gyönyörű, igényesen berendezett standok és a lakberendezési tanácsadás hatalmas sikerével távozhattunk a kiállításról. Azt tapasztaltuk, hogy a látogatók nem csak nézelődtek, hanem közülük sokan valóban építkeznek, felújítanak vagy komolyan tervezik ezeket a közeljövőben” – zárta a rendezvényt Ács Erzsébet, a Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja