A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Külső szakértők is vizsgálják az inkubátorból kiesett csecsemő esetét Debrecenben

Családinet - 2015-03-06
Az intézmény szakemberei mellett külső szakértők is vizsgálják a debreceni Kenézy kórház egyik inkubátorából kiesett csecsemő esetét - közölte a kórház szóvivője csütörtökön az MTI-vel.
Külső szakértők is vizsgálják az inkubátorból kiesett csecsemő esetét Debrecenben

Szentgyörgyi Jánost azután kereste meg az MTI, hogy az RTL KLub Híradója arról számolt be: kizuhant az inkubátorból egy háromnapos csecsemő a Kenézy kórházban. 
    
A gyermek a földre esett, a feje sérült meg, de megfigyelés után már hazavihették. A szülők azt állítják, hogy hiába érdeklődtek, a kórházban nem mondták meg nekik, mi történt, ezért feljelentést tettek - közölték a hírműsorban.
    
"A sajnálatos eset tényszerűségét a kórház nem vitatja, ám azt, hogy miként történt, nagy valószínűséggel csak a részletes belső vizsgálat lezárultával tudhatjuk meg" - közölte az MTI érdeklődésére a kórház szóvivője. 


    
Szentgyörgyi János hozzátette: "a kórház vezetősége az objektív és a szubjektív körülmények feltárása érdekében független, külső szakértők véleményét is meghallgatta és meg kívánja hallgatni. A teljes körű vizsgálat lezártáig nem tudunk, és nem kívánunk nyilatkozni, de azt követően természetesen minden érintettet, így a sajtót is tájékoztatni fogjuk".

Forrás: MTI
Fotó: César Rincón / Foter / CC BY

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja