SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Saját unokáját szülte meg egy 56 éves nő - Fotók

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-11-11
Egy 56 éves nő úgy döntött, hogy segít világra hozni fia és menye kisbabáját. Nekik már nem lehetett több gyerekük, mert a fiatal nőnek méheltávolítása volt. Az unoka 9 órás vajúdás után született meg.
Saját unokáját szülte meg egy 56 éves nő - Fotók

/Kiemelt képünk illusztráció/

A nagymama boldogan mondott igent a béranyaságra

A 33 éves Jeff és a 30 éves Cambria szerelme a középiskolában kezdődött. Mindig is nagy családra vágytak, a nő azonban nehezen esett teherbe.

Az első terhességéből megszülettek az ikreik, Vera és Ayva, majd orvosi segítséggel újra várandós lett - és ismét ikreket vártak. Megérkezett hozzájuk a ma már 13 hónapos Diesel és Luca is. 

A pár nem akart megállni négy gyereknél. Cambriának azonban egészségügyi problémái lettek, és el kellett távolítani a méhét.

Mégsem adták fel álmukat. Megkérték Jeff édesanyját, hogy hordja ki a gyereküket, vagyis legyen a béranyuka. A nő boldogan mondott igent.
 


 

Nem sokkal később az 56 éves amerikai nő, Nany Hauck beültetésen vett részt, méhébe fia hímivarsejtjéből és menye petesejtjéből alkotott zigóta került. A nagymama 9 hónapon át hordta a szíve alatt ötödik unokáját. A kicsi végül 9 órás vajúdás után született meg. 

A nagymama állítja, hogy mind az öt unokáját nagyon szereti, mégis a kis Hannah-val a legszorosabb a kötelékük. Mint mondja, a  terhességet spirituális élményként élte meg. 

"Bár a baba a fiamhoz került, mindig lesz bennem egy kis űr" - mondta a nő, aki unokáját hozta világra.
 

 

Indexkép: tookapic képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

"A manipulatív szülők annyira ügyesen leplezik igazi szándékaikat, hogy gyerekeik állandó zavarodottságban élnek. Tudják, hogy becsapják őket, de nem tudnak rájönni, hogy hogyan."
Hogyan segíthetünk a gyermekünknek, ha azt gyanítjuk, hogy bántalmazás, zaklatás áldozata lett?

Hogyan segíthetünk a gyermekünknek, ha azt gyanítjuk, hogy bántalmazás, zaklatás áldozata lett?

A szülő egyszer csak elkezdi érezni, hogy valami nincs rendben. A gyerek minden nap úgy indul el az iskolába, mint aki poklot készül járni. Rémálmai vannak, reggel karikás szemekkel ébred, fejfájásra, hasfájásra panaszkodik. Több pénzt kér tízóraira, mégis alig eszik, veszít a súlyából, tolltartója, személyes tárgyai rendre eltűnnek. Biciklije tele van sérülésnyomokkal, jegyei romlanak, hosszú ujjú pulóverét a csuklójára húzza, kapucniját pedig a fejére. Amikor saját magáról, mint értéktelen és semmire való emberről nyilatkozik meg, a szülő már biztos benne: valaki zaklatja, bántalmazza őt az iskolában. A fenti példák már súlyos abúzusra utalnak, melyben azonnal segítséget kell kérni.
Elhunyt a kisfiú, aki azt játszotta az iskolai kiránduláson a barátaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni

Elhunyt a kisfiú, aki azt játszotta az iskolai kiránduláson a barátaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni

A 13 éves Áront a baleset után sikerült újraéleszteni, ám pár nap múlva életét vesztette. Édesanyja elmondta a híradónak: a kisfiú napok óta másról sem beszélt, annyira várta az iskolai kirándulást.
A kóros soványság továbbra is elvárás a divatszakmában

A kóros soványság továbbra is elvárás a divatszakmában

A divatmodellek csaknem 90 százaléka vélekedik negatívan a testéről, és több, mint kétharmaduk szigorúan kontrollálja, mit és mennyit eszik a Semmelweis Egyetem új, világszinten is egyedülálló nemzetközi kutatása szerint. Ez az első ilyen mélységű kvalitatív felmérés a témában, melyben a válaszadók majd’ 90 százalékáról az is kiderült, hogy túlságosan sovány, az elmúlt évek ún. "plusz méretes", azaz "test pozitív" divatmozgalma ellenére. A kutatók a szélsőséges szépségideálok mentálisan és fizikailag is káros hatásaira hívják fel a figyelmet, melyek evés- és testképzavarhoz vezethetnek, és nem csupán a modelleket, hanem a rájuk példaképként tekintő fiatal lányokat is érintik.
8-9 éves gyerekekkel teli busz borult árokba Kőszegnél - osztálykiránduláson vettek részt

8-9 éves gyerekekkel teli busz borult árokba Kőszegnél - osztálykiránduláson vettek részt

A baleset során hatan könnyebben megsérültek, őket kórházba szállították.
A szerkesztő ajánlja