SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Saját unokáját szülte meg egy 56 éves nő - Fotók

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-11-11
Egy 56 éves nő úgy döntött, hogy segít világra hozni fia és menye kisbabáját. Nekik már nem lehetett több gyerekük, mert a fiatal nőnek méheltávolítása volt. Az unoka 9 órás vajúdás után született meg.
Saját unokáját szülte meg egy 56 éves nő - Fotók

/Kiemelt képünk illusztráció/

A nagymama boldogan mondott igent a béranyaságra

A 33 éves Jeff és a 30 éves Cambria szerelme a középiskolában kezdődött. Mindig is nagy családra vágytak, a nő azonban nehezen esett teherbe.

Az első terhességéből megszülettek az ikreik, Vera és Ayva, majd orvosi segítséggel újra várandós lett - és ismét ikreket vártak. Megérkezett hozzájuk a ma már 13 hónapos Diesel és Luca is. 

A pár nem akart megállni négy gyereknél. Cambriának azonban egészségügyi problémái lettek, és el kellett távolítani a méhét.

Mégsem adták fel álmukat. Megkérték Jeff édesanyját, hogy hordja ki a gyereküket, vagyis legyen a béranyuka. A nő boldogan mondott igent.
 


 

Nem sokkal később az 56 éves amerikai nő, Nany Hauck beültetésen vett részt, méhébe fia hímivarsejtjéből és menye petesejtjéből alkotott zigóta került. A nagymama 9 hónapon át hordta a szíve alatt ötödik unokáját. A kicsi végül 9 órás vajúdás után született meg. 

A nagymama állítja, hogy mind az öt unokáját nagyon szereti, mégis a kis Hannah-val a legszorosabb a kötelékük. Mint mondja, a  terhességet spirituális élményként élte meg. 

"Bár a baba a fiamhoz került, mindig lesz bennem egy kis űr" - mondta a nő, aki unokáját hozta világra.
 

 

Indexkép: tookapic képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja