SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Az apa segítette világra gyermekét: telefonon vezette le a szülést egy szegedi mentésirányító

Németh Noémi [cikkei] - 2022-04-12
"Remélem, legközelebb is magával fogunk szülni!" - viccelődött a mentőssel az apa, aki telefonos útmutatást követve segítette világra gyermekét. Különleges történetet osztott meg Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.
Az apa segítette világra gyermekét: telefonon vezette le a szülést egy szegedi mentésirányító

/Képünk illusztráció/

Egy 35 év körüli hölgy kérte a mentők segítségét vasárnap Hódmezővásárhelyen, a pici azonban nem várta ki a megérkezésüket, azonnal megindult a szülés. 

Bár a család nagyon megijedt, a mentésirányító hölgy instrukciói alapján végül gond nélkül segítette világra az édesapa 4. gyermekét.

"❗️TELEFONON VEZETTE LE A SZÜLÉST A SZEGEDI MENTÉSIRÁNYÍTÓ❗️

Vasárnap Hódmezővásárhelyre kérték a mentők gyors segítségét, mert egy 35 év körüli kismamánál elfolyt a magzatvíz. Tapasztalt mentésirányító bajtársnőnk azonnal riasztotta a legközelebbi esetkocsit és Szegedről az újszülött rohamkocsit is, miközben az utcáról telefonáló nőt visszairányította a lakásba. Alighogy ez megtörtént, be is indult a szülés. Ugyan hallhatóan nagy volt az ijedtség a helyszínen, bajtársnőnk megnyugtató tanácsai és instrukciói alapján, apuka végül könnyedén világra segíthette negyedik gyermekét. Az egészséges újszülött azonnal felsírt és éppen ekkor a mentők is megérkeztek. “Remélem legközelebb is magával fogunk szülni!” - búcsúzott tréfásan bajtársnőnktől a boldog családfő, majd gyors helyszíni ellátást követően, édesanyát és gyermekét is stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. A csöppségnek boldog, egészséges életet kívánunk, anyukának és a mentésben résztvevőknek gratulálunk! 🚑❤️🇭🇺 #mentők #veddészreamentőt (Képünk nem illusztráció)" - jelent meg az OMSZ Facebook-oldalán.

 

Indexkép (illusztráció): Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja