SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Családi vállalkozás bemutatkozója - Mamishop.eu

Kádár Tünde [cikkei] - 2016-08-08
Mamishop.eu - szeretettel tervezett kismamaruhák, hogy jól érezd magad a legszebb hónapokban.
Családi vállalkozás bemutatkozója - Mamishop.eu

Kádár Tünde vagyok,  mamishop.eu néven kismamaruha webáruházat üzemeltetünk.

A várandósság minden nő életében különleges időszak, kívül is, belül is átalakulunk de a  szépségre, harmóniára, kellemes külsőre való igény ebben a pár gyönyörű hónapban is megmarad.

Csinos, színes, vidám és kényelmes kismamaruhákat kínálunk leginkább a hétköznapokra de találhattok nálunk jelesebb alkalmakra is megfelelő öltözéket.

Rugalmas, puha anyagokat használunk, hogy  növekvő pocakkal is kellemes viseletet biztosítsanak. Ruháink többségének szabását úgy alakítottuk, hogy a várandósság után is gardrób kedvencei maradhassanak.

Célunk, hogy a kismamák a lehető legjobban érezzék magukat a babavárás időszakában és mindent megteszünk azért, hogy ehhez saját tervezésű ruháinkkal hozzájáruljunk.

A vállalkozás 2016 márciusában indult el a tavaszi/nyári kollekcióval, most pedig már gőzerővel dolgozunk az őszi/téli darabokon. Próbálunk folyamatosan fejlődni, a megjelenő igényeknek mindinkább megfelelni.

A vállalkozás előtt 10 évig légiutas-kísérőként dolgoztam a Malév kötelékében, ami sok boldog pillanatot és élményt hagyott emlékül. A nagyobbik lányom a csőd napján született, így már idejekorán kezdhettem gondolkodni, hogyan is tovább. A divat, az öltözködés világa mindig is vonzott, két várandósságom alatt pedig lassan de biztosan kialakult bennem az érzés, hogy ezzel a területtel tudnék szívvel-lélekkel foglalkozni. Az első gondolattól a megvalósításig olyan 2-2,5 év telt el. A férjem az elejétől 100%-ban támogatott a céljaim elérésében mind fizikálisan mind lelkileg és anyagilag. Rengeteget vigyázott a két kislányunkra míg én tanultam, szerveztem, készültem, segített a hétköznapi teendőkben is.

Két kislányom van. 2,5 és 4,5 évesek most, a vállalkozás előkészítésével pont egy éve kezdtem el foglalkozni. Ez azt jelenti, hogy azóta napi szinten 6-8 órát biztosan ezzel vagyok elfoglalva. A lányok elkezdtek oviba, ill bölcsibe járni, igaz nem minden nap de amikor ott vannak, akkor az automatikusan a vállakozás ideje, ha otthon vannak, akkor marad a déli alvás ideje és az esti fektetés utáni időszak. A nagyobb lányomat már néha el tudom vinni magammal kisebb ügyeket intézni, nagykerbe vásárolni. Ha nagyobbak lesznek, örülnék neki ha érdekelné őket ez a terület.

Egy vállalkozás sikere szerintem nagyban múlik a kitartáson, szakmai hozzáértésen, hitelességen, jó marketingen és hát természetesen azon, sikerült e megtalálnunk egy valóban létező piaci réstJ A vásárlóinkkal szemben elengedhetetlen a kedves, mindig türelmes és nagyvonalú hozzáállás . A minőségi alapanyagok és technikák (fel)használása pedig egyszerűen kötelező ha elégedett és visszatérő vevőket szeretnénk, akik mosolyogva viszik tovább jó hírünket.

Egy ilyen szerteágazó területen nem érthetünk mindenhez de sok készség fejleszthető és rengeteg dolog megtanulható. Én elolvastam néhány könyvet az online vállalkozásokról, marketingről,a közösségi médiában való minél eredményesebb jelenlétről, próbálom kiszűrni, számunkra mi az alkalmazható jó tanács. Eljárok kimondottan vállalkozónőknek és vállalkozó anyukáknak tartott rendezvényekre, a szervezők által működtetett oldalakat figyelemmel kísérem. A rendszergazdánk és a grafikus lány, akivel együtt dolgozunk jártasak az online vállalkozások világában, igyekszem megfogadni az ő tanácsaikat is.

Eddigi legnagyobb sikerünknek könyvelem el, hogy bár nagyon az út elején járunk, máris vannak visszatérő vásárlóink és egyre több fotó landol a postafiókomban mosolygós kismamákról Mamishop ruhában.

Ha újra kellene terveznem, akkor is bármikor belevágnék, egyelőre úgy gondolom, nem csinálnék semmit másképp.

Kádár Tünde /mamishop.eu/

Szeretnéd te is bemutatni saját családi vállalkozásodat? Küldd el nekünk a bemutatkozó leveled a Családinet felhívása alapján, részletek itt: Megjelenési lehetőség családi vállalkozásoknak és vállalkozó szülőknek

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.
Megugrott a szamárköhögéses esetek száma hazánkban

Megugrott a szamárköhögéses esetek száma hazánkban

Már a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján is kezeltek idén súlyosan beteg gyermeket szamárköhögéssel. Míg a korábbi években maximum egy-két megbetegedést tapasztaltak éves szinten Magyarországon, addig az idei első negyedévben már 12 esetet regisztráltak. A betegség ellen létezik védőoltás, amit a gyerekek kötelező oltásként kapnak meg, de a kisbabákra különösen veszélyes lehet, ha a védettség kialakulása előtt fertőződnek meg a kórral.
Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Május utolsó vasárnapján vidám gyerekzsivajjal és kacagással telik meg az ország: ez a nap a gyerekekről szól. Érdemes ellátogatni valamelyik családi rendezvényre - mutatjuk gyereknapi programajánlónkat, melyben ingyenes eseményeket gyűjtöttünk össze. Gyűjteményünk a teljesség igénye nélkül készült, hisz országszerte megszámlálhatatlan helyen tartanak gyereknapi rendezvényt: ha nem találsz hozzád közel esőt a listán, nézz szét a hozzád közel eső városok, települések programajánlói között is!
A diabétesz kialakulása előtt évekkel lehetnek jelei egy gyakori szövődményének

A diabétesz kialakulása előtt évekkel lehetnek jelei egy gyakori szövődményének

Idegbántalomra utaló kisebb eltéréseket már egészséges cukoranyagcseréjű, de cukorbetegség szempontjából magasabb kockázati csoportba tartozóknál is találtak a Semmelweis Egyetem kutatói. A vegetatív és érzőidegrendszer zavarát okozó állapot jeleinek mielőbbi felismerése segítheti a betegség megelőzését és hatékonyabb kezelését.
Ha ilyen kolbászt vettél, ne fogyaszd el!

Ha ilyen kolbászt vettél, ne fogyaszd el!

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező termékeket ne fogyasszák el!
A szerkesztő ajánlja