SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Lakásfelújítási támogatás - hol tudunk akciósan bevásárolni Black Friday alkalmával?

Juhászné Ráthgéber Réka [cikkei] - 2021-11-22
Hivatalosan november 26-án tartják Amerikában a Black Friday-t, vagyis a fekete pénteket, amikor is hatalmas kedvezményekkel szerezhetnek be a vásárlók bizonyos termékeket. Több éve már Magyarországon is hagyománnyá vált, hogy novemberben 1-2 héten keresztül különböző üzletekben juthatunk hozzá olcsóbban a meghirdetett árukhoz. Sokan használják ki ezt arra, hogy a januárban meghirdetett lakásfelújítási támogatáshoz szükséges berendezéseket megvásárolják. Lássuk, hol érdemes körülnézni, ha ilyen terveink vannak!
Lakásfelújítási támogatás - hol tudunk akciósan bevásárolni Black Friday alkalmával?

Milyen feltételekkel vehető igénybe a támogatás?

A lakásfelújítási támogatás lényege, hogy az állam maximum 3 millió Ft-os támogatást nyújt annak, aki szeretné felújítani otthonát, viszont ehhez minimum 6 millió forintról számlát kell bemutatnia, amelynek 50-50%-ban kell tartalmaznia a beépítés és a berendezések költségét. Ha a vállalkozói díj 3.000.000 Ft, de csak 1.000.000 Ft-ért veszünk termékeket, akkor 2.000.000 Ft támogatást kaphatunk.

Fontos, hogy az igénylőnek legalább egy, 25 éven aluli gyermeket kell nevelnie a felújítani kívánt ingatlanban, legalább 1 éves tb-jogviszonnyal kell rendelkeznie, amelyet maximum 30 napig szakított csak meg, nem rendelkezik köztartozással, valamint lehet akár egyedülálló, elvált, házas, vagy élettársi kapcsolatban élő. Nyaralóra nem vehető igénybe a támogatás, és legalább 1 éve az igénylő és a gyermeke lakhelyéül szolgál a lakás/lakóház, amit szeretnének felújítani.

További fontos információk az alábbi cikkben találhatóak meg, a kapcsolódó kormányrendeletet pedig itt tudod elolvasni.


Számtalan kedvezménnyel élhetünk

Több cég is úgy gondolta, hogy érdemes pár termékét kiárusítania rendkívül jutányos áron. Lássuk, melyek ezek!


Auchan

A hipermarket mindig is híres volt az akciós árairól, bár az utóbbi időben több olyan nagy üzletet is találni, ahol jóval olcsóbban vásárolhatóak meg bizonyos termékek, azonban azt elismerhetjük, hogy elektronikai termékekben verhetetlenek. Fontos, hogy a lakásfelújítási támogatás olyan berendezésekre vehető igénybe, amelyek beépíthetők. Ennek alapján az Auchanban november 18 – és 24. között találhatunk kedvezményesen sütőt és főzőlapot 11% kedvezménnyel, valamint szárító– és mosógépet 22-32% kedvezménnyel. Utóbbiakat csak akkor tudjuk elszámolni, ha beépíthetőek, így ezekről érdemes érdeklődni az eladóknál.
 

Media Markt

A Media Markt több hétvégén keresztül kínál különböző termékeket akciós áron. Most november 19 – 22. között több mint 200 beépíthető háztartási nagygépet árulnak, így érdemes átböngészni a weboldalukat. Találhatunk kedvezményes hűtőszekrényt, főzőlapot és mosógatógépet is, így ha az új évben szeretnénk a konyhát/fürdőszobát felújítani, most érdemes bevásárolni.
 

Wellis

A magyar márka szintén egy nagyobbacska kedvezménnyel készült a vevői számára. Minden szaniterük 25% kedvezménnyel kapható, valamint egy jakuzzit is akciós áron vehetünk meg, azonban utóbbit nem valószínű, hogy el tudunk számolni a lakásfelújítás keretein belül, de érdemes utánakérdezni. Weboldalukon megtalálható a partnereik listája, ahol november 18-29. között beszerezhetjük a termékeket, de akár online is megrendelhetjük őket.
 

Pepita.hu

A pepita.hu webáruházban több mint 2 héten keresztül találhatunk kedvezményes árakat. A lakásfelújítási támogatást leginkább szaniterekre és háztartási nagygépekre tudjuk felhasználni az oldalon, ám itt is érdemes érdeklődni a termékek beépíthetőségéről.
 

Fürdőszoba-szaniter shop

A furdoszoba-szaniter.hu oldalon is találkozhatunk akciós árakkal, ám itt nem láthatunk Black Friday-re utaló nyomokat, csak szimplán kedvezményesen ajánlanak pár terméket. Mivel nem kampányszerű a megmozdulás, nem tudjuk meddig tart hivatalosan az akció, de ha szimpatizálunk valamivel, akkor akár 40% kedvezményt is kaphatunk rá.
 

Alza

Az Alzánál nem kell megvárni a novembert, hogy Black Friday akciót hirdessenek, ami valahol jó, de valahol rossz is, hiszen ilyenkor nem tudnak nagyot robbantani (ha csak nem valami elképesztő kedvezményes árakat kínálnak). Most november 10 - 28. között tartják a fekete pénteki akciósorozatot, ahol több háztartási nagygépet is megvásárolhatunk 10-40% kedvezménnyel.

Találtál még valahol valami remek akciót? Küldd el nekünk kommentben!

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
A szerkesztő ajánlja