SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Távmunka a gyakorlatban- A siker kulcsa

Kókai Kata [cikkei] - 2005-10-13
Mindannyian szeretnénk sikeresek lenni, ugyanakkor lehetőleg kényelmesen, szabad időbeosztásban dolgozni.
Távmunka a gyakorlatban- A siker kulcsa

Sajnos hazánkban az aktív dolgozók legnagyobb része nem engedheti meg magának azt a kényelmet, hogy otthonában dolgozhasson. A távmunka számtalan előnye közé tartozik, hogy „családbarát” munkavégzési forma, hiszen a határidőktől eltekintve a munkaidő legtöbb esetben nem kötött, s mivel otthon végezhető, az utazási időt is megtakaríthatjuk. Mindamellett, hogy hazánkban még csekély a távmunkások és saját vállalkozást üzemeltetők száma, nem egyszer a leendő alkalmazottak is hibákat követnek el. Az Internet hozzáféréssel még nem rendelkező álláskeresők szinte semmilyen információval nem rendelkeznek az újfajta munkamódszerről, hiszen a televízió, a nyomtatott sajtó leginkább az ehhez kapcsolódó pályázatokról, statisztikákról ad tájékoztatást.

A kisebb publicitásnak köszönhetően a munkát keresők nem egyszer sétálnak be a hamis ajánlatokat kínáló hirdetők csapdájába.

· Első lépésként érdemes egy fekete listát megtekinteni, melyen a legismertebb hamis munkaajánlatok szerepelnek, így elkerülhető az első csalódás.
· Második lépésben fel kell ismerni, hogy ma már a távmunka nem azonos a korábban megismert bedolgozással, csak ritka esetben jelent fizikai munkát, az otthon végezhető munkák többsége szellemi munka.
· Harmadik lépésként el kell fogadni, hogy a távmunka témakörébe tartoznak a „házaló” munkakörök, pl. az üzletkötés.
· Negyedik lépésben fel kell ismernünk, hogy a távmunkák többsége, alkalmi feladat, nem pedig állandó jövedelemforrás. A munkák többségéért jutalékos rendszerben fizetnek, és általában kevesebbet, mint hagyományos munkavégzés esetén.
· Ötödik lépésben fel kell mérnünk, rendelkezünk-e a munkavégzéshez szükséges eszközökkel. Ezeket csupán a legritkább esetben biztosítja a munkaadó.
· Végül meg kell adni a tiszteletet a munkaadónak. A távmunka nem egy adomány, melyet bárki megkaphat, mivel kevesen alkalmazzák, minden feladatért meg kell küzdeni.

Bár sokan a távmunkát nem tartják egyenértékűnek a hagyományos munkavégzéssel, az otthon elvégzett feladatok nagyobb energiát igényelnek. Egy munkahelyen állandóan jelen van a felettes, aki folyamatos ellenőrzés alatt tartja alkalmazottait, így nincs lehetőség az „ellustulásra”. Az otthon végzett munkák esetén önállóan, sokszor segítség nélkül kell elvégezni feladatainkat, mely nagyobb önállóságot, fegyelmet igényel.

Ahhoz, hogy egy kiszemelt távmunka ajánlatot megszerezzünk, nem csupán szaktudásra, és a megfelelő eszközökre van szükség. A jelentkezés során figyelembe kell venni, hogy a munkaadóhoz valószínűleg több száz, azonos képzettségű jelentkező anyaga érkezik meg. Ezek közül a nem túl formális (tegeződő, túl lényegre törő, túl rövid, vagy éppen kisregényszerű) jelentkezéseket azonnal kiszűrik. A jelentkezést a hagyományos munkavégzésnél alkalmazottak, és a munkaadó egyéni igénye szerint kell lebonyolítani.

Aktuális távmunka ajánlatok:

Hazai internetszolgáltató értékesítési partnere vagyunk. Szélessávú ADSL internetet értékesítünk telemarketinges módszerrel. Ezen feladat remekül végezhető otthoni munkaként. Feltételek a jó beszédkészség, rátermettség, Matáv vonalas telefon. Internetben való jártasság előnyt jelent.Főként Somogy, Baranya megyeiek jelentkezését várjuk. Részletes tájékoztató, és bemutatkozó beszélgetés időpontegyeztetése miatt kérem keresse munkatársunkat a 06-20-442-91-85 telefonszámon. jozef32@freemail.hu
http://www.masodallas.hu

Hirdetési felületek értékesítéséhez keressük fiatalos csapatunk jó kommunikációs készséggel, kreativitással, kitartással és kellő komolysággal rendelkező új munkatársait az ország minden területéről! Fizetés megegyezés szerint. A fényképes önéletrajzokat az allas@mobilposta.hu címre várjuk.
http://www.masodallas.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja