A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szuperingatlan.hu - több mint 130 000 ingatlanhirdetéssel, nemcsak a fővárosban

Családinet [cikkei] - 2009-07-27
 [X]

Több mint 130 ezer ingatlanhirdetés egy oldalon, ingatlanfigyelő szolgáltatás, vidéki ingatlanok, nemcsak lakások, hanem telkek, termőföldek is nagy számban: ez a Szuperingatlan.hu. Az oldal készítői szerint a szájt kiindulópont lehet az ingatlankeresők számára, mert nemcsak Budapestre koncentrál.
Szuperingatlan.hu - több mint 130 000 ingatlanhirdetéssel, nemcsak a fővárosban

A Szuperingatlan.hu az ingatlant keresők ideális kiindulópontja, vallja Láng Szilvia, az portál üzleti menedzsere. "Kiindulópont, mert van miből válogatni: több mint 130 ezer hirdetés található az oldalon. A vásárlók rengeteg szempont szerint tallózhatnak a hirdetések között, akár azt is beállíthatják, hogy hegyvidékre nézzen az új otthon ablaka. Azért is számít ez az oldal kiindulópontnak, mert nemcsak hirdetéseket tartalmaz, hanem lakásvásárlási tippekkel, jogi tanácsokkal, a lakáspiac híreivel is segíti a látogatókat, akik épp emiatt a gondoskodás miatt választanak minket, és térnek vissza hozzánk" - fejtette ki.

Közösségépítés

Külön érdekessége az oldalnak, hogy itt - ellentétben sok más webszájttal - kifejezetten sok vidéki ingatlanhirdetés található. Nemcsak lakást és házat, hanem akár telket és termőföldet is lehet keresni. A Szuperingatlan.hu-n működik ingatlanfigyelő szolgáltatás is, így az is talál megoldást, akinek nincs ideje naponta végigbogarászni a hirdetéseket: csak egy személyes e-mailt kell megnyitnia, és az előre beállított paraméterek alapján azt kapja, amire épp szüksége van.

A Szuperingatlan.hu másban is követi a trendeket. Az internet létrejötte óta az egyik legkomolyabb változáson megy keresztül manapság, ez pedig a közösségi web elterjedése. A weboldal cikkeihez ezért dinamikusan változó kategória- és címkerendszert kapcsoltak a fejlesztők, hogy a felhasználók könnyebben navigálhassanak az őket érdeklő információk között - úgy ahogy azt a portálokon- és blogokon mostanában megszokhatták.


A Szuperingatlan.hu Magyarország egyik legnagyobb internetes közösségét maga mögött tudó hírportáljával, az Index.hu-val is együttműködik: "hirdetéseinket az Indexen is láthatóvá tesszük. A közel egymilliós napi látogatottságú lap olvasói ugyanis erősen kötődnek az oldalhoz, sok időt töltenek el ott, használják szolgáltatásait.

Szolgáltató jelleg

Ennek a közösségnek az életébe kapcsolódott be a Szuperingatlan.hu azzal, hogy kiemelt hirdetéseket jelenít meg az oldalon, rotációs rendszerben. Az Index olvasói egyfajta szolgáltatásként tekinthetnek a Szuperingatlan.hu hirdetéseire, így azt várjuk, hogy sokan jönnek át majd onnan hozzánk is" - mondta Samu Ádám, a szuperingatlan.hu portált üzemeltető Expressz Magyarország Zrt. online vezetője.


www.szuperingatlan.hu 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja