SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Neked egy fagyi ára, neki az életet jelentheti - A 7 éves Hanna élete 500 ezer forinton múlhat

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-06-02
Hanna évek óta küzd Ewing-szarkómával, ami egy agresszív csontdaganat. A kislány számos kezelésen van túl, de folyamatosan fájdalmai vannak. Most egy olyan külföldi vizsgálatra gyűjt a család, amely segítségével megállapítható, hogy hol található a szervezetében daganat, és hogyan gyógyítható.
Neked egy fagyi ára, neki az életet jelentheti - A 7 éves Hanna élete 500 ezer forinton múlhat

Nem használnak a fájdalomcsillapítók

Hanna egy hétéves, mosolygós kislány. A mosolya mögött azonban olyan küzdelem rejtőzik, mely a legnagyobb harcosok közé emeli őt.

A kislánynál évekkel ezelőtt Ewing-szarkómát diagnosztizáltak. Ez egy fájdalmas, agresszív és terjedésre hajlamos csontdaganat.

A család történetét korábban már bemutattuk, akkor még 2,5 millió forintos tartozásuk is volt, amit ha nem fizettek volna ki időben, elárverezték volna a házukat. A Családinet olvasóinak köszönhetően azonban sikerült összegyűjteni a pénzt. 

Most azonban újabb segítségre van szüksége a családnak. Hanna ugyanis rengeteg kezelésen átesett már, ám az állapota mégsem javul.
 

Hanna


Az édesanya azt mondja, kislányának nem használnak a fájdalomcsillapítók. 

"Még a nagyon erős fájdalomcsillapító sem, igazából csak tompítani tudjuk vele a fájdalmát, ami már éjszaka is jelentkezik, ezért sokszor felsír Hanna, nem tudja kipihenni magát, nagyon fáradt."

Hannának egész nap erős fejfájása van, ami egyelőre ismeretlen eredetű.
 

Hanna


"Sokszor mondja, hogy nem bírja tovább, vagy várja a vizsgálatokat, hogy kiderüljön, mitől fáj neki, és akkor tudnak rajta segíteni, de egyenlőre ismeretlen a fájdalom oka, illetve nem csináltak még meg minden vizsgálatot."
 

Hanna


Az édesanya szervezetét is megviselte az állandó stressz, ő nemrég esett át egy nőgyógyászati műtéten. De Hanna miatt muszáj erősnek maradnia. 

"Nagyon nehéz Hannát látni minden nap, hogy küzd az erős fejfájással, és amikor már nem bírja tovább, akkor teljesen kiborul, tör-zúz itthon, sír, sokszor vele együtt sírok én is.
 

Hanna


Tudjuk, hogy mire képes a Ewing-sarcoma, egy igazi szörnyeteg, és ezt mindig el is mondják nekünk az orvosok, de mi hiszünk, bízunk és bármilyen nehezek is a napjaink, igyekszünk Hannának mindent megadni. És nem csak Hannának, hanem három testvérének is. Folyamatosan 100%-on teljesítünk, kicsit fáradtak vagyunk, de megyünk, csináljuk, igyekszünk nem gondolni rosszra" - mondta az édesanya bizakodva.
 

Hanna
 

"Neked egy fagyi ára, Hannának az életet jelenti" - Egy külföldi vizsgálatra gyűjt a család

A család álma most az, hogy Hanna vérét ki tudják juttatni egy külföldi laboratóriumba, ahol egy speciális vizsgálattal meg tudnák mondani, hogy hol van a szervezetében daganat, milyen daganat, valamint hogy hogyan gyógyítható. A vizsgálat 1463 fontba kerül, a családnak még fél millió Ft-ra lenne szüksége.

"Segítsetek nekünk, 500 ember 1000 forintjára lenne még szükségünk.🙏

Neked egy fagyi ára, Hannának az életet jelentheti!🙏" - írta az édesanya egy Facebook bejegyzésben. 

"Anyaként megélni ezt, a legnagyobb fájdalom, amit sem megfogalmazni, sem leírni nem lehet. Erősnek kell lenni, bármilyen nehéz is" - mondta el Hanna anyukája. 
 

Hanna


Korábbi adománygyűjtésünket megható videóban köszönte meg az édesanya

"Elárverezés előtt volt a házunk, sikerült minden tartozásunkat kifizetni, úgyhogy ez egy hatalmas segítség volt, és ezért örökké hálásak leszünk" - mondta.
 


 

Köszönjük minden olvasónknak a támogatást! Gyűjtésünk folytatódik Hanna családja számára:

Ha szeretnél segíteni a családnak, alapítványunkon keresztül megteheted:
 

  • Családi Háló Közhasznú Alapítvány
  • Bankszámlaszám: 16200106-11697987
  • IBAN számlaszám: HU81 1620 0106 1169 7987 0000 0000
  • Közlemény: Zuckermann Hanna Luca

Cél: 500.000 Ft összegyűjtése

Egyszerű, bankkártyás fizetés pár kattintással SimplePay-en keresztül: Adomány Hannának
 

Tájékoztatás adományozásról

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

A 21 éves lány két szívtranszplantáción is átesett, harmadik szíve pedig hétfő este feladta a harcot. A lány tudta, hogy csak hónapjai vannak hátra, ezért bakancslistát írt - a halála előtt több álma is valóra vált.
Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

A Covid-vakcinák megjelenése óta már nem új keletű jelenség az oltásellenes hozzáállás. A kicsit is szkeptikus szülők könnyen meggyőzhetőek arról, hogy egy-egy vakcina milyen károkat okozhat a gyermek szervezetében. Ezáltal az olyan, több évtizede használt oltások sem kerülnek beadásra, amelyek a gyermekek életét egyszerűen megmenthetnék. Tömegesen lépnek fel szülők háziorvosok ellen, akik, ha el akarják kerülni a bírósági tárgyalást, kénytelenek igazolást adni.
A szerkesztő ajánlja