A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Picasso nyomában | Kreatív alkotóműhely gyerekeknek Kass Eszter festőművésszel

Werk Akadémi [cikkei] - 2022-05-06
A Werk Akadémia egy 16 éve működő kreatív felnőttképzési műhely. Most programot indít, hogy a gyerekek is képzeletük, fantáziájuk, leleményességük nyomába indulhassanak.
A gyerekek ez alkalommal Picasso arckép ábrázolásaival fognak megismerkedni.
Picasso nyomában | Kreatív alkotóműhely gyerekeknek Kass Eszter festőművésszel

🧑‍🎨 A Werk Akadémia egy 16 éve működő kreatív felnőttképzési műhely. Most programot indít, hogy a gyerekek is képzeletük, fantáziájuk, leleményességük nyomába indulhassanak.

🌈 Május 21-én szombaton délelőtt a résztvevő 8-12 évesek másodszor alkothatnak együtt egy elismert kortárs magyar festőművésszel, Kass Eszterrel, aki 18 éve dolgozik művésztanárként. Foglalkozásain kiemelkedő művészek alkotásait, művészeti korszakokat, különböző eszközöket és technikákat mutat be. Oktatási krédója, hogy a kreatív alkotó tevékenység mellett a gyerekek megismerkedjenek a nagy művészek alkotásaival, életútjával, műveik szellemiségével.

🎨 Május 21-én Picasso, a XX. századi művészet fenegyereke kerül terítékre. Alkotásai mind a mai napig sok értetlenséget váltanak ki a közönségből. Sokrétű művész, rajzolt, festett, készített plasztikákat és kerámia tálakat is.

🖌A gyerekek ez alkalommal Picasso arckép ábrázolásaival fognak megismerkedni. Végig kísérhetik, hogyan jutott a fiatalkori valósághű önarcképtől későbbi furcsa, eltorzított, szokatlan portréfestészetéig. Picasso műveinek szellemiségét, vizualitását a gyerekek a gyakorlatban sajátítják el, ők maguk is készítenek meglepő, színes rajzokat - filctollal, vízfestékkel.

🎟️ A foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az alábbi linken lehet: https://werkcafe.hu/miniwerk/#picasso
🎫 Foglalkozás díja: 3500 Ft/gyerek

⌛ Időpont: 2022. május 21. szombat 10:00-12:00
📍 Helyszín: Werk Akadémia, 1132 Budapest, Csanády u. 11.

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja