A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

6 fergeteges júniusi, nyárindító családi fesztivál

Vincze Vivien [cikkei] - 2021-06-18
Sokáig programok nélkül maradtunk az utóbbi időben, így nem meglepő, hogy az iskolai szünettel és az igazi nyárral együtt a fesztiválok is berobbantak az életünkbe. Mostani válogatásunkban olyan eseményeket gyűjtöttünk össze, amelyek a család minden korosztályának érdekes, színes, változatos és tartalmas eseményeket kínálnak a nyár első hónapjában!
6 fergeteges júniusi, nyárindító családi fesztivál

Nyári családi fesztiválok - 2021

Szeláví! – Pilisborosjenő, június 18-20.

Az élet apró, ám annál boldogabb pillanatainak ünnepére invitálja a családokat a vadonatúj Szeláví! fesztivál Budapest közelében! Szépséges levendulamezők és a Pilisi Parkerdő szomszédságában piknikezhetünk a friss levegőn, pompás környezetben. A család minden tagja jól szórakozhat, lesz zene, tánc, gyermekprogramok, gasztronómia és iparművészeti vásár.

Hogy milyen lesz az élet ebben a 3 napban Pilisborosjenőn, mutatjuk: érkezik majd Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint duója, fellép Szirtes Edina Mókus, és a Barabás Lőrinc Live Act is. Közös műsorral jelentkezik a Swing á la Django és Horányi Juli, de Grecsó Krisztián és Kollár-Klemencz László zenés-irodalmi produkciója, a GrecsóKollár is ott van a kínálatban. A gyerekekről sem feledkeztek meg, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, továbbá Rutkai Bori Bandája is zenél majd nekik. A részletekről és a pontos elérhetőségről itt olvashattok.


Tatai Sokadalom – Tata Angolkert, június 18-20.

Felszabadultan, a domboldalon piknikezhetünk a hétvégén, a tatai népművészeti fesztiválon. Akár a saját plédünkről is megnézhetjük a műsorokat, míg a gyerekek foglalkoztatója, a gasztro- és iparművészeti vásár a tisztáson és az árnyas fák alatt kapott helyet. Lesz kézműves vásár, táncszínház, táncház, a gyerekeket interaktív meseelőadások, Ringató foglalkozás, bábelőadás, társasjátékok, kosaras körhinta és népmese foglalkoztató is várja. A Fellépők között szerepel Gryllus Vilmos és a Kolompos együttes! A részleteket itt találjátok.

 

Ipolyfeszt – Dunakanyar, június 18-20.

Családi programokat, legendás előadókat, templomi hangversenyeket, gyermekműsorokat, vízi és természetjáró túrákat ígér a 12, Dunakanyar környéki település szervezésében megvalósuló fesztivál. A Börzsöny és vidéke, az Ipoly-völgye természeti kincseinek bemutatása, a helyi mesteremberek alkotásai, gasztronómiai és kézműves programok színesítik a kínálatot. A rendezvény legfontosabb célja, hogy bemutassa a táj szépségét, és ráirányítsa a figyelmet a régió eddig fel nem fedezett kincseire. A gyerekeket kerámiafestés, képességfejlesztő játékok, kézműves és Ringató foglalkozások várják. A három nap alatt fellép többek között Nagy Feró és a Beatrice, Deák Bill Gyula és a Balkán Fanatik is. A részletes programokat és helyszíneket itt nézhetitek meg.

 

Magyar Mozgókép Fesztivál – Veszprém, Balatonfüred, Balatonalmádi, június 23-26.

Négy nap mozizással indíthatja a nyarat, aki ellátogat Veszprém környékére a jövő héten! Megújult névvel, időpontban, külsővel és friss premierekkel rendezik meg a hazai filmek új seregszemléjét. A fesztivál célja, hogy bemutassa a legújabb alkotásokat a nagyközönségnek, és a magyar filmes-televíziós szakma találkozója legyen. Szezonindítóként szabadtéri vetítésekkel, a legújabb magyar filmek bemutatóival, nemzetközi fesztiváldíjasokkal, sztárokkal, közönségtalálkozókkal, gyermek- és ifjúsági programokkal, koncertekkel és gasztroprogramokkal várnak mindenkit jövő héten a három balatoni városban. A programokról és a filmvetítésekről itt találtok bővebb információt.

 

Kaláka Fesztivál – Eger, június 24-27.

Idén is nagyszerű programokkal vár mindenkit a fesztivál Egerben! Délelőtt a gyerekeknek koncertekkel, bábszínházzal és játékprogramokkal készülnek, a „nagyobbak” pedig délutántól egészen éjfélig jobbnál jobb koncerteken vehetnek részt. Fellép többek között Palya Bea, a Magna Cum Laude, a Hot Jazz Band, a Misztrál, Sebestyén Márta és a Besh o drom is. A legkisebbeket szombaton, a Gyerekfesztivál keretében a Kaláka mellett a Veronaki és Bartha Tóni, vasárnap pedig Laposa Julcsi, Gryllus Vilmos és Fekete János Jam várja. Részletes információt itt találtok.


Kőrösi Möggyfesztivál – Nagykőrös, június 25-27.

Főzőverseny, közkedvelt előadók koncertjei, gyermekprogramok színesítik a helyiek szerint páratlanul finom, nagykőrösi meggy tiszteletére rendezett fesztivált! A kicsiknek Tompeti és Barátai koncertezik, de fellép a Tóth Gabi Quartett, Delhusa Gjon, az Apostol együttes és a Magna Cum Laude is. A programokat Möggyes süti receptverseny, városnéző kisvonat, Hagyományörző játékbirodalom, íjászat, termelői piac és régiség kiállítás is színesíti. A részletekről itt olvashattok.

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2022 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja