A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Farsangi lázban a Campona KockaPark! - Gyerekbuli a Camponában két helyszínen

Családinet - 2019-02-15
 [X]

Jön a farsang, és ilyenkor minden gyerekben felmerül a kérdés: "idén minek öltözhetek be?" Persze, az igazán kicsiket még inkább a szülők terelgetik valamilyen irányba -többnyire attól függően, milyen jelmezt tudnak beszerezni, vagy elkészíteni. A nagyobbacskák viszont már konkrét elképzelésekkel állnak elő. Valamilyen kedvenc mese hős, vagy imádott játék figura általában a befutó.
Farsangi lázban a Campona KockaPark! - Gyerekbuli a Camponában két helyszínen

Ha már megvan a tuti jelmez, akkor itt az ideje azt meg is mutatni! És nem csak a farsangi buliban. Február 16-án és 17-én ugyanis minden jelmezben érkező gyerkőc 50%-os kedvezménnyel juthat be a Campona KockaPark játékokkal és megannyi élménnyel teli birodalmába. Igen, persze ez főként a szülőknek lehet érdekes, de a jelmezes móka még csak itt kezdődik!

Amennyiben a csemete megépíti LEGO® kockák segítségével azt a figurát, aminek beöltözött, vagy bármit, ami a jelmezéhez szorosan kapcsolódik, akkor egy különleges versenyben vehet részt. Készítenek egy fényképet róla és a LEGO® építményéről, majd ezt feltöltik a Facebook-oldalukra, ahol indulhat a szavazatok begyűjtése. A nyeremény pedig egészen fantasztikus!

Mind a két napon, tehát szombaton és vasárnap is este 18:00 órakor kerül kihirdetésre a győztes, aki két kollekció közül is választhat. A legtöbb kedvelést összegyűjtő lurkó választhat a következő két szett közül: Star Wars-os vagy unikittys. Ezért az ajándékért megéri beleadni apait-anyait.


Gondoljunk ki tehát egy ütős jelmezt, szerezzük be, vagy valósítsuk meg, a többit pedig bízzuk a gyermek kreativitására. Az építés közben szárnyalhat a képzeletük, ügyességük előtérbe kerül, közben akár új barátokat is megismerhetnek a játék hevében. Végül megtapasztalhatják az egészséges versenyszellemet. Természetesen, aki nem nyer, az se csüggedjen, hiszen mindenki gazdagabb lesz egy felejthetetlen élménnyel, melyet a tengernyi LEGO® biztosan garantál. Ez lesz az eddigi legszórakoztatóbb és legtutibb farsang!


Van még egy ajánlat! Szombaton este 6 után fergetes gyerekbuli!
Amennyiben szombaton érkezzünk 7-12 év közötti gyermekünkkel, úgy este 18 óra után kezdődik a Star Wars tematikájú gyerekbuli két helyszínen, akár ottalvósan! Számtalan, jobbnál jobb szórakozási lehetőség várja a kicsiket-nagyokat. Lesz itt játékos vetélkedő, kincskeresés, gyerekdiszkó, majd a finom vacsora után újabb felfedezések várnak rájuk!

További információ:
https://www.facebook.com/events/294473074595267/
https://www.facebook.com/events/436496170222438/

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja