SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Kitelepül a Campona KockaPark - Építs LEGO várost!

Családinet [cikkei] - 2019-02-07
 [X]

Ezen hétvégén, vagyis február 9-én és 10-én a KockaPark csapatával a Campona földszintjén is találkozhatnak az érdeklődők. Szombat-vasárnap a városépítésben élheti ki mindenki magát, aki ellátogat oda, és ahogy azt megszokhattuk már, ez még nem minden! A regisztrálókat különleges kedvezményben részesítik!
Kitelepül a Campona KockaPark - Építs LEGO várost!

Unalmasak a szürke, téli napok? Túl hosszú még mindig a tél? Nincs is kedvünk kimozdulni? A KockaPark csapata most ismét fényt visz a hétköznapok közé egy olyan hétvégével, mely az apróbbaknak és a felnőtteknek is igazi, játékos kikapcsolódást kínál. Ehhez biztosan lesz kedvünk! Szedjük össze a család apraja-nagyját, és irány a Campona!

A városépítésben mindenki kiélheti kreativitását, szárnyalhat a fantázia. Emellett tökéletes közös élményt jelenthet a program. Hiszen együtt dolgozhat apa és fia, anya és lánya, de még az idősebbek is kedvüket lelhetik a sok LEGO® építőelem nyújtotta szórakozásban. És ez még nem minden! Aki regisztrálja magát az eseményre, az különleges kedvezményt is kap. Méghozzá egy 50%-os kupont, melyet belépőjegyre válthatunk a KockaParkba. Ezt a kedvezményes kupont szintén ezen a hétvégén lehet felhasználni. Így egy teljes, egész napos móka várhat ránk, de akár ketté is bonthatjuk a hétvégénket, hogy minden napra jusson egy kicsi a jóból.

Campona KockaPark

A KockaParkban aztán megcsodálhatjuk a különleges kiállításokat, melyek lenyűgöző látványuk mellett a képzeletet is tovább repítik. Majd folytathatjuk a játékot akár kifulladásig! A sok-sok LEGO® kocka gondoskodik arról, hogy senki ne unatkozhasson, és mindenki kedvére játszhasson. Innen csak jó emlékekkel és kellemes fáradtsággal térhetünk haza valamennyien

A földszintre kitelepülő rendezvény ingyenes, így egyáltalán nem is kell a tárcánkba nyúlni egy kis hétvégi kalandért. Engedjünk a játék kellemes csábításának, és keressük fel a KockaPark csapatát a Campona földszintjén február 9-én és 10-én, 10:00 és 18:00 óra között! A kuponoknak köszönhetően pedig tovább is húzhatjuk az aktív pihenést és szórakozást.

Sőt találkozz Emettel a LEGO® Kaland 2 főszereplőjével 2019. február 9–10-én a Camponában, készítsetek fotót, és osszátok meg a képet Facebookon, hogy barátaitok is láthassák, hogy milyen fantasztikus élményben volt részetek.

Campona KockaPark

És ez még nem minden! A LEGO® KALAND 2 mozijegy 20% kedvezményre jogosít!

Az Intercom, a Campona Cinema City és a Campona KockaPark közös promóciójában, 2019. február 7. és március 10. között a LEGO® Kaland 2 filmre megváltott mozijegy 20% kedvezményre jogosít a Campona KockaParkba. Nézd meg a LEGO KALAND 2-t a Cinema City Campona moziban, majd mozijegyeddel látogasd meg a Campona KockaPark Interaktív családi élményközpontot! Jegyed 20% kedvezményre jogosít a KockaPark belépőjegyéből. Az akció 2019. február 7. és 2019 március 10. között érvényes.

Campona KockaPark - Ingyenes városépítés

További információ: https://kockapark.com/lego-varosepites/
https://kockapark.com/lego-kaland-2-mozijegy/
https://www.facebook.com/events/799398340419967/

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
A szerkesztő ajánlja