SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Havas-jeges sportok minden mennyiségben: januárban ismét Téli Sportágválasztó kicsiknek és nagyoknak

Családinet [cikkei] - 2019-01-08
Január 19-én immár ötödik alkalommal nyitja meg kapuit a Téli Sportágválasztó, ahol több mint 20 téli mozgásformával ismerkedhetnek meg gyerekek és felnőttek. Az ingyenes rendezvény célja kedvet csinálni a sportos életmódhoz, évszaktól függetlenül.
Havas-jeges sportok minden mennyiségben: januárban ismét Téli Sportágválasztó kicsiknek és nagyoknak

Az V. Téli Sportágválasztónak idén a Vasas Jégcentrum ad otthont, ahová január 19-én, szombaton 10:00 és 17:00 óra között várják a szervezők a tél és a mozgás szerelmeseit. A látogatók két nemzetközi szabványméretű jégpályán, összesen 3600 m²-en próbálhatnak ki népszerű és ritkábban látott, de annál izgalmasabb téli mozgásformákat, köztük a jégkorongot, a jégtáncot, a műkorcsolyát, a rövidpályás gyorskorcsolyát, a curlinget, a szánkózást és a fakutyázást. A Jégpalota melletti területen pedig a 30 méteres lesikló pályán az alpesi síelésre, snowboardozásra is lesz lehetőség.

Az érdeklődők a rendezvényen találkozhatnak a téli sportágak kiválóságaival a havas-jeges sportok bajnokaival, s a jövő kiemelkedő reménységeivel is lehetőség lesz a közös sportolásra.

A szervezők pecsételő-füzettel is szeretnék minél több sportág és kiállítói aktivitás meglátogatására ösztönözni a közönséget, mellyel nem csak élményeket, hanem az ajándéksorsolásoknak köszönhetően, értékes nyereményeket is hazavihetnek magukkal a látogatók.

A rendezvény után, 18 órától is irány a jég! Itt már valóban a legprofibb játékosok veszik birtokba a pályát, hiszen a Vasas – Gyergyószentmiklós felnőtt bajnokijára invitáljuk a kedves látogatókat, mely mérkőzés díjmentesen megtekinthető.

A Vasas Jégcentrum könnyen és gyorsan megközelíthető Újpest felől, a Váci út vagy a Külső Szilágyi út irányából, illetve Budáról a Megyeri hídon keresztül. Az autóval érkezőket nagyszámú, ingyenes parkoló várja. A helyszín tömegközlekedéssel is számos módon elérhető (14-es villamossal, 20-as, 30-as, 122-es vagy 296-os busszal), leszállni minden esetben a Homoktövis utcai megállónál kell.

A Téli Sportágválasztó, mint ahogy a Nagy Sportágválasztó rendezvények, díjmentesen látogatható, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT.

A Téli Sportágválasztó bejárata a Jégpalota főbejárata lesz, ahol a regisztrációs karszalag átvétele után léphetnek be a látogatók a rendezvényre. Az eseményen megjelenő sportágak kipróbálása és a rendezvényen való részvétel saját felelősségre történik! A rendezvényen egyes téli sportágak megközelítési útvonala csúszós, jeges felületű, így ennek megfelelő téli ruházat és lábbeli ajánlott.

A Jégpalota helyszínen korlátozott számban lehetőség van korcsolya bérlésre, de amennyiben a látogató rendelkezik már korcsolyával, azt kérjük szíveskedjen magával hozni, hogy a korcsolyás sportágakat ki tudja próbálni.

RENDEZVÉNYINFORMÁCIÓ

V. Téli Sportágválasztó – Mozogj télen is!

Helyszín: Vasas Jégcentrum, 1046 Budapest, Homoktövis u 1.
Időpont: 2019. január 19., szombat, 10–17 óra
Megnyitó: 2019. január 19., szombat, 11 óra

Regisztráció: www.sportagvalaszto.hu
Facebook: www.facebook.com/sportagvalaszto
FB-esemény: www.facebook.com/events/295808421053588

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja