SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Inspiráló gyerekek

Családinet [cikkei] - 2014-11-19
Szülőként örömet vagy bosszúságot okoz, ha gyermeked különleges hobbiba, szokásokba kezd? Természetesen minden gyerek kivételes, akadnak azonban olyanok, akik képességeiket felhasználva igyekeznek a világot jobb hellyé tenni. Fiatal koruk ellenére a felnőttek is sokat tanulhatnak tőlük.
Inspiráló gyerekek

A legkitartóbb

A 14 éves Julia Bluhm eléri, amit akar. Sok tini hasonlóan céltudatos, ha a legújabb okostelefon vagy egy méregdrága ruha megszerzéséről van szó, Julia viszont egy nemes ügy mellé állt. A fejébe vette, hogy eléri, csak valódi nőket ábrázoljon a média, hogy a lányokban ne hamis kép alakuljon ki a női szépségről. 84 000 aláírást gyűjtött össze, míg végül elérte, hogy Amerika egyik legnépszerűbb ifjúsági magazinja, a Seventeen Magazine megígérte, ezentúl nem változtatják meg a magazinban szereplő képeken a lányok arcformáját, testüknek arányait. Fontos lépés ez a hamis női ideálképek elleni harcban.

 

A legjószívűbb

A 11 éves Jacob Hughes elküldte az összegyűjtött halloweeni édességeit New Jersybe, ahol a Sandy hurrikán pusztított és a gyerekek nem tudtak édességet gyűjteni. Apróságnak tűnhet a gesztus, mégis nagydolog lemondani valamiről, amit igazán szeretsz. Te képes lennél rá?

 

 

A legügyesebb

Justin Beer a táncba menekült az otthoni problémák és az iskolai szekálás elől. 12 évesen lett a világ egyik legjobb break táncosa, hírnevét és tehetségét pedig arra használja, hogy felhívja a figyelmet a tánc felszabadító erejére. Érdemes megnézni figyelemfelhívó videóit, amiben Justin megmutatja elképesztő tánctudását!

 

 


A legokosabb

A 17 éves Marian Bechtel kifejlesztett egy egyszerű, olcsó és megbízható detektáló eszközt, amely felfedezi az elhagyott taposóaknát, és jelzést küld az eszközt használó fejhallgatójára. A felfedezés onnan jött, hogy zongorázás közben észrevette, amint bizonyos hangok leütésétől a közeli bendzsó húrjai rezonálnak, - ezután kezdte el vizsgálni, hogy ugyanez az elv alkalmazható-e taposóaknák detektálására. Marian úgy véli, a technológia sokat segít a katonáknak a háborús övezetben.

 


A legerősebb

Sok erős ember van a világon, de a háromévesek között Liam Hoekstra a legerősebb. Már egy hónapos korában lábra állt, hathónaposan pedig már lépcsőzött. Kortársaihoz képest Liamnak 40%-kal több izma van, és nagyon alacsony a testzsír százaléka, ezzel magyarázható különleges ereje. Az CBS Reality egy egész dokumentumfilmet szánt Liam bemutatására A világ legerősebb csecsemője címmel, amelyben orvosok, edzők és a kisfiú szülei is mesélnek elképesztő erejéről. A felméréseknek hála az orvosok többet megtudhatnak az izom működéséről, ami segíthet többek között az izomsorvadás gyógyításában.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja