SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ördög Nóra nem hajlandó főzni karácsonykor

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-12-06
A férje mondta ki, hogy ebből elég volt. Nem hajlandóak hullafáradtan bezuhanni a karácsonyfa alá, ezért inkább rendelik a karácsonyi vacsorát, vagy étterembe mennek.
Ördög Nóra nem hajlandó főzni karácsonykor

"Azt mondta Nánási Pál, hogy ebből elég"

Ördög Nórának egész évben nagyon sűrűek a napjai, rengeteg munkát vállal, mégsem tűnik soha fáradtnak. Azt gondolhatnánk, hogy ünnepekkor sem vesz vissza a tempóból, de a csinos műsorvezető ilyenkor inkább a pihenést választja. Egy videóban beszél arról, hogy régebben egész nap főzött ilyenkor, de rájöttek, hogy ez mekkora feszültséggel jár. 

"Én évekig azért főztem karácsonykor Szenteste. De a férjem azt látta rajtam, ezzel osztozom több százezer nővel, hogy a karácsonyi főzés azért az egy stressz. Pláne egy olyan valakinek, aki nem minden áldott nap főz. Meg az ember azt szeretné, ha karácsonykor tökéletesen sikerülne a karácsonyi menü. És ahelyett, hogy meghitt hangulat lenne a konyhában, mi az ábra? Hogy a háziasszonyok idegbajosan szaladgálnak."

Hozzátette, hogy amikor utoljára főzött karácsonykor, akkor a gyerekek még kicsik voltak, és szerettek volna segíteni, de csak hátráltatták. 

"Azt mondta Nánási Pál, hogy ebből elég" - fogalmazott Nóri mosolyogva, hiszen szerintük a karácsonyi menü elkészítése egy állandó feszültséget jelent. 

Mindezekről videóban is beszéltek, és egy játékra is invitálták a nézőket, a nyertes pedig főzhet Ördög Nórával.
 


 

"Nem vagyok hajlandó hullafáradtan bezuhanni a karácsonyfa alá"

Hogy hogy telik majd náluk a karácsony, arról a Kiskegyednek is mesélt. 

"Sokáig voltam karácsonymániás, de sajnos ez már a felnőtt életünkben annyira összekötődik az őrült rohanással" - mondta a műsorvezető, aki ilyenkor tudatosan lassít a tempón. 

"Nehéz, ezért évek óta van egy rituálénk, mert nem vagyok hajlandó hullafáradtan bezuhanni a karácsonyfa alá. Mesterségesen lelassítjuk magunkat, december 20-a környékén a barátnőmékkel, az összes gyerekkel elmegyünk wellnessezni, és csak 23-án jövünk vissza. Amikor mások még ajándékokért szaladgálnak, főznek, mi kicsekkolunk" - mesélte Ördög Nóra. 

A család inkább rendel, vagy étterembe megy vacsorázni karácsonykor. 

"24-én itthon vagyunk Diósdon, délelőtt szomszédolunk, csinálunk nagy karácsonyi brunchokat. A pandémia alatt este rendeltünk étteremből karácsonyi vacsorát. Most is így lesz, vagy szépen felöltözünk és elmegyünk étterembe. Mire hazaérünk, az angyalkák meghozzák az ajándékokat" - árulta el, majd hozzátette, hogy két ünnep között családot látogatnak, a szilveszteri bulijuk egy nappal korábban, 30-án lesz, 31-én pedig a Balatonon lesznek. 

"Karácsony másnapján anyu­­káméknál vagyunk Mó­ra­­halmon, ott találkozunk az öcsémékkel. 27-én mindig van egy nagyobb unokatesós találkozás. A két ünnep közt sokat vagyunk a Balatonon. 30-án tartunk egy giga szilveszteri bulit 80-100 vendéggel a fotóstúdióban. 31-én a gyerekekkel általában lemegyünk a Balatonra. Tavaly volt korcsolyapálya a bolt mellett, ahol összeverődött a helyi tár­saság. Korcsolyáztunk szilveszterkor és nem volt hiányérzetünk, hiszen előző nap megvolt a parti".

Indexkép: Ördög Nóra Facebook oldala

Olvasd el ezt is: 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem kutatói, eredményeiket nemrég a Translational Psychiatry nevű szaklapban publikálták. Évente több mint 700 ezer depressziós követ el öngyilkosságot világszerte, ezért egyre fontosabbá válik a betegség okainak feltárása. A brit UK Biobank adatait felhasználva most több mint 300 ezer, depressziós és egészséges férfi és nő profilját elemezve arra keresték a választ, mely csoportoknál lehet magasabb a depresszió kialakulásának kockázata, és ez mely génvariánsokkal hozható összefüggésbe.
9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

A homályos látás gyakori szemészeti panasz. Fiataloknál leggyakrabban a korrigálatlan fénytörési hiba okozza, 40-45 felett pedig a közeli látás elhomályosodása, mely egy természetes fiziológiás folyamat része. A homályos látás ugyanakkor komolyabb szemészeti problémák tünete is lehet. Íme, a homályos látás kilenc lehetséges oka, és kezelési lehetőségei.
Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

A diák súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba.
A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.
Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Május utolsó vasárnapján vidám gyerekzsivajjal és kacagással telik meg az ország: ez a nap a gyerekekről szól. Érdemes ellátogatni valamelyik családi rendezvényre - mutatjuk gyereknapi programajánlónkat, melyben ingyenes eseményeket gyűjtöttünk össze. Gyűjteményünk a teljesség igénye nélkül készült, hisz országszerte megszámlálhatatlan helyen tartanak gyereknapi rendezvényt: ha nem találsz hozzád közel esőt a listán, nézz szét a hozzád közel eső városok, települések programajánlói között is!
A szerkesztő ajánlja