A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

7 ötlet az egészségesebb ünnepi megjelenésért

Családinet - 2008-12-19
Az ünnepek a bulizás és a családi összejövetelek időszaka. De még mielőtt felöltözünk az ünnepléshez, álljunk meg egy percre, hiszen érdemes átgondolni, mit is vegyünk fel. Az a sok hétköznapi termék, amit a szépítkezés során használunk veszélyes toxinokat és vegyszereket tartalmazhat. Hogyan védhetjük magunkat és nézhetünk ki mégis a lehető legjobban? Az író és zöld szakértő Sloan Barnett a következő javaslatokkal szolgál.
7 ötlet az egészségesebb ünnepi megjelenésért
Biztonságosabb sampon
Az ünnepek alatt a lehető legjobban szeretnénk kinézni. De biztonságban is szeretnénk tudni magunkat! Kezdjünk zöldebb zuhannyal. Nem, ne fürödjünk a halastóban, egyszerűen használjunk természetes biosampont és kondicionálót.

Lazítsunk köntösben
Miközben az estére csinosítjuk magunkat, csomagoljuk be testünket bio pamut köntösbe. Ezzel melegen és szárazon tarjuk testünket, sőt még a környezet is vegyszermentes!

Zöld és lányos
És most essen néhány szó a lányos dolgokról is. Ne feledkezzünk meg a tisztább, zöldebb sminkről, mikor a remek estére és szórakozni készülünk. Úgy is csinosak lehetünk, ha közben elkerüljük a szintetikus petrokémiai termékeket.


Méregmentes lábujjak

Semmi sem olyan vonzó, mint az üvegcipőből kikandikáló festett lábujjak. Próbáljunk ki nem toxikus, vízbázisú körömfestékeket a lábujjak érdekében.

Csinosítsuk magunkat zölden
Az ünnepi bulira vegyünk fel valami zöldet. Lehet az akár egy pár ökobarát papucscipő, vagy egy különlegesebb márkás ruha, amire a helyi butikban bukkantunk, biztos, hogy olyan lesz, amivel büszkélkedhetünk.

Illatmentes ünnepek
Az idei ünnepek idején egyszerűen mondjuk nemet az illatoknak. Helyette miért is ne árasszunk almalepény illatot?

Örömmel a habokba
A hosszú este végén áztassuk széttáncolt lábainkat bio habfürdőben, és bátran élvezzük a csodás estét zöld módon.
 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja