A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Legyél boldog tulajdonosa egy Pink Annabelle Hortenziának!

Herold Ferenc [cikkei] - 2020-03-05
Kevés olyan kertészeti könyv van, amelyik a hobbikertészkedők kérdéseire adott válaszok szerkesztéséből jött létre. Nekem két ilyen könyvem van, az egyiket kimondottan jónak találom.
Ez a két könyv adta az ötletet arra, hogy a hozzám rendszeresen érkező kérdéseket szerkesztett formában visszaadjam a kertészkedő közönségnek.
Legyél boldog tulajdonosa egy Pink Annabelle Hortenziának!

Első körben a hortenzia tulajdonosok, kedvelők, érdeklődők kérdéseiből és a rájuk adott válaszokból szerkesztenék meg egy kiadványt.

Miért is gondolom, hogy ez hasznos lehet?

Régóta vagyok hortenzia tulajdonos, folyamatosan bővítem az állományom, több mint 25 éve gondozok kerteket, amelyek zömében szintén megtalálhatóak a hortenziák, de mégis mindig találkozom valami újjal, valami szokatlannal, valami mással.

Szakmai írásaim során törekszem a teljességre, de biztosan marad ki olyan információ, ami számomra nem releváns, de másnak nagyon fontos lenne. Emiatt gondoltam azt, hogy ezek a kérdések és a rájuk adott válaszok nagyon hasznosak lehetnek.

Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy tegyétek fel nekem azokat a kérdéseket, amelyek benneteket érdekelnek a hortenziával kapcsolatban. Legyen az bármennyire egyszerű, vagy bonyolultnak tűnő. Ha úgy gondolod, hogy a kérdésed bugyutának tűnne, és nem akarod, hogy más ezen csámcsogjon, akkor küldd el nekem privátban, vagy az e-mail címemre: kertember@gmail.com.

Kérlek, hogy vonatkoztass el az évszaktól, és ne csak a metszésre gondolj!  

Azért, hogy a dolog érdekesebb legyen, a kérdezőknek felajánlok egy Pink Annabelle hortenziát.

Pink Annabelle hortenzia bokor

Azé lesz, aki:

  • Első körben a beérkezett kérdések közül kiválasztom a számomra 5 legjobb, legérdekesebb, leghasznosabb kérdést, és ezt itt közzéteszem.
  • A közétett kérdések közül pedig szavazással Ti választjátok ki a nyertest.

 

Herold Ferenc


Herold Ferenc
Kertészmérnök

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-70/384-29-82
E-mail: kertember@gmail.com
Honlap: http://www.kertember.hu/
Blog: www.kertember-kerteszkedj.blogspot.com
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja