SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Koronavírusban hunyt el egy kismama, aki ikreket várt

Németh Noémi [cikkei] - 2021-11-30
A babákat sikerült megmenteni - így nagyobb testvérükkel együtt három gyermek maradt félárván.
Koronavírusban hunyt el egy kismama, aki ikreket várt

Koronavírusban hunyt el egy 43 éves, kecskeméti kismama vasárnap - tudta meg a hiros.hu. Amikor az édesanya megfertőződött, nem esett pánikba a család, ugyanis a kismama jó egészségi állapotban volt, napi szinten sportolt, rendkívül edzettnek számított, ezért úgy gondolták, szervezete könnyen legyűri majd a vírust. Végül a második trimeszterben lévő nő kórházba került. A babákat végül sikerült megmenteni, az édesanya életét azonban nem, belehalt a vírus szövődményeibe.

A nő férjének most gyűjtést szerveznek az édesanya sporttársai.
 


Ha szeretnéd támogatni a családot, az alábbi módon teheted:

Név: Sárosi Tibor 
Számlaszám:10401990-83485353-48541003
közlemény: adomány
Nemzetközi utaláshoz a fenti K&H számlára, Sárosi Tibor:
IBAN: HU6810401990-83485353-48541003
SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB

A Tényeknek nyilatkozó virológus elmondta: a várandósok jobban ki vannak téve a vírus veszélyeinek, mivel ilyenkor az immunrendszert elnyomja a magzat fejlődése. Ezért fontos, hogy a kismamák beoltassák magukat: erre a terhesség 21-32. hete közötti időszak a legmegfelelőbb. Ennél is kedvezőbb azonban, ha már a terhesség előtt megkapják az oltásokat.
 


Nemrég szintén elhunyt egy magyar kismama, akinek terhességét alapbetegségként tüntették fel a statisztikai adatok között. Szerettünk volna bővebb tájékoztatást kapni arról, mennyiben befolyásolta a betegség lefolyását a tény, hogy az áldozat várandós volt, de egyelőre még nem kaptunk bővebb információt.

Indexkép: tenyek.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja