SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Koronavírusban hunyt el egy kismama, aki ikreket várt

Németh Noémi [cikkei] - 2021-11-30
A babákat sikerült megmenteni - így nagyobb testvérükkel együtt három gyermek maradt félárván.
Koronavírusban hunyt el egy kismama, aki ikreket várt

Koronavírusban hunyt el egy 43 éves, kecskeméti kismama vasárnap - tudta meg a hiros.hu. Amikor az édesanya megfertőződött, nem esett pánikba a család, ugyanis a kismama jó egészségi állapotban volt, napi szinten sportolt, rendkívül edzettnek számított, ezért úgy gondolták, szervezete könnyen legyűri majd a vírust. Végül a második trimeszterben lévő nő kórházba került. A babákat végül sikerült megmenteni, az édesanya életét azonban nem, belehalt a vírus szövődményeibe.

A nő férjének most gyűjtést szerveznek az édesanya sporttársai.
 


Ha szeretnéd támogatni a családot, az alábbi módon teheted:

Név: Sárosi Tibor 
Számlaszám:10401990-83485353-48541003
közlemény: adomány
Nemzetközi utaláshoz a fenti K&H számlára, Sárosi Tibor:
IBAN: HU6810401990-83485353-48541003
SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB

A Tényeknek nyilatkozó virológus elmondta: a várandósok jobban ki vannak téve a vírus veszélyeinek, mivel ilyenkor az immunrendszert elnyomja a magzat fejlődése. Ezért fontos, hogy a kismamák beoltassák magukat: erre a terhesség 21-32. hete közötti időszak a legmegfelelőbb. Ennél is kedvezőbb azonban, ha már a terhesség előtt megkapják az oltásokat.
 


Nemrég szintén elhunyt egy magyar kismama, akinek terhességét alapbetegségként tüntették fel a statisztikai adatok között. Szerettünk volna bővebb tájékoztatást kapni arról, mennyiben befolyásolta a betegség lefolyását a tény, hogy az áldozat várandós volt, de egyelőre még nem kaptunk bővebb információt.

Indexkép: tenyek.hu

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja