SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Két gyermeket fogadott örökbe, akikről később kiderült, testvérek – és még egy nagy meglepetés várt rájuk

Lakatos Dóra [cikkei] - 2021-08-31
Katie Page egy egyedülálló nő, aki úgy döntött, örökbe szeretne fogadni. Két gyermekéről, Graysonról és Hannahról később kiderült, hogy valójában testvérek, a meglepetések sorozata azonban még itt sem ért véget a család számára.
Két gyermeket fogadott örökbe, akikről később kiderült, testvérek – és még egy nagy meglepetés várt rájuk

Az e-mail, ami felforgatta az életét

Katie házassága a 30-as éveiben véget ért, és tudta, valami új dolgot akar kipróbálni. Munkahelyet váltott és házat vett, majd felújításba kezdett, azonban amikor már néhány hete a ház felújításán dolgozott, kapott egy e-mailt a templomtól, ami örökre megváltoztatta az életét.

Az e-mailben egy találkozóra hívták, ahol arról tudhatott meg többet, milyen nevelőszülőnek lenni. Az üzenet felkeltette az érdeklődését, ezért részt vett a találkozón. „Attól, amit aznap este hallottam a nevelőszülőségről, kirázott a hideg, és megijedtem, de ugyanakkor nem tudtam nem gondolni rá” – mondta.

Végül mégis elhatározta, hogy belevág, és 2015-ben jelentkezett nevelőszülőnek. Munkája során olyan gyermekekről gondoskodott, akiket valamilyen trauma ért. Ezek a gyerekek legtöbbször nem maradnak a nevelőszülőknél, ezek az otthonok csak átmeneti szállások számukra - Katie azonban úgy érezte, valami olyasmire vágyik, ami állandó. Ekkor határozta el, hogy örökbe szeretne fogadni egy kisgyermeket.
 

Az örökbefogadás által ismerte meg Graysont, első gyermekét

Miután eldöntötte, hogy örökbe szeretne fogadni, felkérték, hogy fogadjon be egy 4 napos kisfiút, akit a kórházban hagytak. A babának még nem volt neve, amikor Katie magához vette, így Graysonnak nevezte el. Az újszülött vérében kábítószert találtak, elvonási tüneteket azonban nem mutatott. A szociális munkások sokáig keresték a biológiai szülőket, sikertelenül.

„Senki nem válaszolt az újságban közzétett hirdetésre, és nem jött vissza a kórházba, hogy megkeresse” – mondta Katie. Amikor a kisfiú 11 hónapos volt, megtörtént az örökbefogadás, és Katie hivatalosan is anyukává vált.

„Charles Grayson Page. 333 nap állami gondozás után végre örökbe fogadtak!” – látható Katie instagramján.

Grayson azonban nem sokáig volt egyedül, mivel anyukáját két héttel az örökbefogadás után ismét megkeresték: ezúttal egy 4 napos kislánynak kellett segítenie, akinek szintén drogok voltak a szervezetében. A kislányt ugyanabban a kórházban hagyták magára, amiben a kisfiút.

„Zoe Hannah Page. 571 nap állami gondozás után végre örökbe fogadtak!” – láthatjuk Katie Instagram oldalán az újabb örömhírt.

„Amikor megnéztem a kislány kórházi karkötőjét, láttam, hogy az anyja keresztneve megegyezik Grayson édesanyjának nevével. Átnéztem a többi kórházi papírt, és amikor megláttam az anya születési dátumát, ismerősnek tűnt” – mondta Katie.

Ekkor kezdett arra gyanakodni, hogy a két gyermeknek talán ugyanaz az édesanyja. Összehasonlította a két gyerek örökbefogadási papírjait, és sikerült felkutatnia a gyerekek édesanyját. Miután ő és az üggyel foglalkozó szociális munkás is találkoztak a gyerekek biológiai anyjával, úgy tűnt, Katie gyanúja kezd beigazolódni.

„Katie, azt hiszem, igazad van. A nő története összetöri a szívemet, és el sem hiszem, de 90%-ban biztos vagyok benne, hogy igazad van, és ez egy csoda” – mondta a szociális munkás az édesanyával való találkozás után.

Katie éppen munkában volt, amikor megkapta a hírt: sikerült 100%-ban igazolni, hogy Grayson és Hannah testvérek, ugyanaz az édesanyjuk. A hír hallatán elsírta magát az irodában, hiszen alig akarta elhinni, hogy gyermekei vér szerinti testvérek.

Miután a kislányt is örökbefogadta, újabb meglepetés várt Katie-re: amikor Hannah 13 hónapos volt, a gyerekek biológiai anyja újabb gyermeknek adott életet. A kisfiút, akit Lewis Jacksonnak hívnak, Katie születése óta neveli, és azóta sikerült örökbe fogadnia őt is.

„Lewis Jackson Page. 699 nap állami gondozás után, ma végre örökbefogadtak!” – tette meg az újabb nagy bejelentést Katie az Instagram oldalán.

Az egyedülálló anyuka élete tehát három gyermekkel lett teljes, akik ráadásul biológiailag is testvérek. Katie minden nap hálát ad azért, hogy a sors útjába sodorta a három testvért, és bármennyi erőfeszítéssel is jár, nagyon élvezi a családi életet.

„Ők hárman tettek anyává, és nem lehetnék érte hálásabb. Az utóbbi néhány hét szorongással teli és őrült volt, próbáltam egyensúlyozni a munkámat és a családi életemet… De ki mondhatná, hogy nem ér meg minden fáradozást, amikor ránézek ezekre a mosolygó arcokra?” – írja Katie az egyik Instagram posztjában, amiben a három gyermek egymás kezét fogja.

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

A 21 éves lány két szívtranszplantáción is átesett, harmadik szíve pedig hétfő este feladta a harcot. A lány tudta, hogy csak hónapjai vannak hátra, ezért bakancslistát írt - a halála előtt több álma is valóra vált.
Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

A férfi munka után fáradt, hagyni kell őt enni és pihenni. Akkoriban mindenki így tartotta. Ami pedig a házaséletünket illeti: akkoriban senki sem beszélt arról, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket. Igazából én úgy voltam vele, hogy amikor a férjem kívánta, akkor hagytam magam.
A szerkesztő ajánlja