A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

FIGYELEM! Valaki a Magyarországi Légimentésért Alapítvány nevével visszaélve gyűjt telefonos pénzadományokat!

Családinet - 2021-01-06
Az Alapítvány tudomására jutott információk szerint valaki telefonon veszi fel a kapcsolatot a lehetséges támogatóval, majd egyeztetést követően a támogatói okirat személyes átadásával egyidőben kívánja a felajánlott adományt átvenni!
Ilyen akciója nincs a Magyarországi Légimentésért Alapítványnak, és az Alapítvány adománykezelési szabályzatának értelmében nem is gyűjt adományt ebben a formában.
FIGYELEM! Valaki a Magyarországi Légimentésért Alapítvány nevével visszaélve gyűjt telefonos pénzadományokat!

A Magyarországi Légimentésért Alapítvány az alábbi tájékoztatást tette közzé:

"Gyűjtőakcióinkról minden esetben weboldalunkon, hivatalos közösségi oldalainkon vagy a médián keresztül értesítjük a lakosságot. 

Arra kérünk mindenkit, aki érintett vagy hasonló esettel találkozik, az haladéktalanul értesítsen bennünket a legimentesert@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 20 374 3005-ös telefonszámon.

A Magyarországi Légimentésért Alapítvány az 54600140-14009291 számlaszám és 18655973-1-05 adószám alapján azonosítható be! 

Felhívjuk azon támogatóink figyelmét, akik csekken szeretnék támogatni alapítványunkat, hogy a számlaszámot minden esetben szíveskedjenek egyeztetni, megnézni!"

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja