A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Az esküvőjük előtt nem sokkal derült ki, hogy gyerekkorukban egyszer már egymásba szerettek

Kercsó Dorottya [cikkei] - 2019-11-13
Négy évig randizott egymással mit sem sejtve két brit fiatal, de amikor a szüleiket bemutatták egymásnak, az idősebbekben felmerült a gyanú, hogy mintha már találkoztak volna korábban. Végül régi fényképek oldották meg a rejtélyt, és igazi mesebeli történet bontakozott ki.
Az esküvőjük előtt nem sokkal derült ki, hogy gyerekkorukban egyszer már egymásba szerettek

Heidi Parker és Ed Savitt 2011-ben találkoztak a Newcastle Egyetemen. Megismerkedésük apropóját az adta, hogy Ed bérelte ki azt a lakást, ahol korábban Heidi lakott, és segítségre volt szüksége, mert nem tudta, hogyan működik a szárítógép – számolt be róla az Independent.

Mivel a fiatalok ezután az egyetemen is rendszeresen találkoztak, hamar szerelem szövődött közöttük. Kapcsoltuk négy év után érte el azt a szintet, hogy úgy gondolták, ideje a szüleiket is bemutatni egymásnak.

A két család egy londoni étterembe ment el vacsorázni. Heidi anyja, Kay megemlítette, hogy még sok évvel ezelőtt egy családi nyaraláson a lánya összebarátkozott egy szintén Ed nevű fiúval, akivel két hétig el sem engedték egymás kezét. A váratlan egybeesésen mindenki kicsit elcsodálkozott, majd hamar másra terelődött a szó.

Két hét múlva Kay a padláson akadt rá néhány fényképre, amelyek azon a bizonyos törökországi nyaraláson készültek 1997 nyarán. Amit látott, valósággal sokkolta: kiderült, hogy kislánya gyerekkori szerelme ugyanaz a fiú, akivel most, felnőttként tervezi az életét összekötni. A fotókat elküldte Ed anyjának, Fionának is, aki kisvártatva szintén előkerített néhány képet a saját családi albumukból.

A fiatalok persze alig akartak hinni a fülüknek. „Négy éve együtt voltunk már, mire kiderült. Ki tudja, lehet, hogy soha nem tudtuk volna meg! A barátaink szerint ez az egész olyan, mintha egy filmben történt volna” – mondta el Heidi.

 

Kapcsolódó cikkeink:

Képek: videoinspirational / youtube

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja