A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Rosszul lett és mentőt hívott: az iskolába is bevitték az egyedülálló anya gyermekét

Németh Noémi [cikkei] - 2019-03-18
Eddig is tudtuk, hogy a mentőtisztek igazi hősök - most újabb megható történetet olvashatunk az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.
Rosszul lett és mentőt hívott: az iskolába is bevitték az egyedülálló anya gyermekét

"ISKOLÁBA VITTÉK A BETEG KISLÁNYÁT A MENTŐK

Egyedülálló édesanya lett ma rosszul fővárosi lakásában. A középkorú nő gyengének érezte magát, miközben kislányát indította volna iskolába a reggeli órákban. A pillanatok alatt kiérkező mentők a helyszíni vizsgálatok alapján további kórházi ellátást tartottak szükségesnek, ám az odaadó anyuka ezt elutasította. Mint mondta, nem tudja megoldani gyermeke felügyeletét. Bajtársaink nem hagyták ennyiben a dolgot. A mentésirányítás segítségével felhívták a Dél-Alföldön élő nagymamát, aki vonattal fel tud utazni Budapestre és el tud menni kisunokájáért az iskolába. Miután az iskola útba esett a kórház felé, bajtársaink a vezetőség külön engedélyével, a hordágyon fekvő anyukával együtt magukkal vitték a 7 év körüli kislányt is. Az iskolához érve gépkocsivezető bajtársunk megnyugtatva kisérte fel a kis tanulót a terembe és a pedagógus gondjaira bízta. Az édesanyát ezek után stabil állapotban szállították kórházba a mentők, ahol pár órával később megoperálták.

Mielőbbi felépülést kívánunk!

Bajtársainknak gratulálunk!"

Forrás és kép: Országos Mentőszolgálat / Facebook

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2022 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja