A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

S.O.S. segítség a tűzkárt szenvedett Áchim családnak

Családinet - 2018-03-19
A legapróbb segítségnyújtás is életmentő!
S.O.S. segítség a tűzkárt szenvedett Áchim családnak

Ropogó morajlásra ébredt az Áchim család egy februári éjjelen, kigyulladt a házuk. Évek munkája vált a tűz martalékává mindössze néhány perc alatt a bordányi Áchimék Béke dűlői tanyáján, a család otthona teljesen kiégett. Az édesanya és az egyik lány sérülés nélkül ki tudott menekülni, az apa éjszakai műszakban dolgozott. A család helyzete kilátástalan, a melléképületben húzták meg magukat. Biztosítás híján sok jóra nem számíthatnak. A Mátrix Közhasznú Alapítvánnyal most közösen tehetjük jobbá a család életét.


 

Így segíthetsz Áchiméknak:

1. Adománnyal:
az alapítvány 11735005-20510350-es hivatalos számlaszámára átutalt összeget, melynek az utalás közleményébe beírod, hogy "tűzkár", mindenféle költséglevonás nélkül, 100%-ban a Család részére továbbadjuk.

2. Adományvonallal:
a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is! Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22-est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600-as számra küldd a 22-est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára. Telekom, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el. Köszönjük!

3. Paypal támogatás révén:
az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeget - melynek az utalás közleményébe azt kell írnod, hogy "tűzkár" -, mindenféle költséglevonás nélkül, 100%-ban a család részére továbbadjuk.

4. Adó 1 százalék felajánlással:
hasonlóan súlyos problémákkal küszködő kisgyermekeket és családokat - éves szinten tízezernél több segítségnyújtást - támogathatsz adó 1 százalék felajánlása révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát kell megadnod adóbevalláskor, vagy május 20-ig az adóbevallásban.

5. Építőanyag:
a család megsegítésére, a ház felújításához ablakot, ajtót, meszet, cementet és sódert, építőanyagokat, háztartási eszközöket is szeretettel fogad a család. A nyílászárók és a mennyezetek javítása az egyik legfontosabb feladat, hogy emberi körülmények között élhessenek a tanyán.

Közösen tegyünk csodát!

Az Áchim család támogatása kapcsán a matrixalapitvany.hu és a facebook.com/matrix.alapitvany oldalakon további információkat szerezhetsz.
Sok kicsi sokra megy!
Hálásan köszönjük a segítségedet!

Indexkép: Kuklis István, Délmagyarország

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja