A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Gyerekprogramról tűnt el a 11 éves kisfiú - a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Családinet [cikkei] - 2017-08-30
A gyermeket a fővárosi Flórián téren látták utoljára, eltűnésekor terepmintás pólót viselt.
Gyerekprogramról tűnt el a 11 éves kisfiú - a rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 11 éves Turi Krisztofer eltűnése ügyében - írja a Police.hu.

A gyermek 2017. augusztus 28-án 16 óra 5 perc körül egy budapesti - Flórián téren tartott - gyerekprogramról tűnt el, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A fiú 140 centiméter magas, barna szeme és rövid fekete haja van. Eltűnésekor terepmintás pólót, szürke melegítőnadrágot és edzőcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Turi Krisztofert felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja