SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Újévi fogadalmak helyett - önismereti megoldások az Újévre

Bobák Szilvia [cikkei] - 2011-12-29
A Karácsony közeledtével, a Fény és a Megváltó születésének várásával egyre közelebb kerülünk az év végéhez, amikor óhatatlanul eljön a számvetés ideje is. A csendes estéken átgondoljuk, mi történt velünk az idén. Az önvizsgálat és az igazi szembenézés ideje ez.
Újévi fogadalmak helyett - önismereti megoldások az Újévre

ujevSzámot vetünk önmagunkkal. Átgondoljuk, miben változtunk az idén, leadtuk-e az általunk meghatározott kilókat, leszoktunk-e a dohányzásról, kedvesebbek lettünk-e a partnerünkkel, vagy mennyit valósítottunk meg az álmainkból, a kitűzött céljainkból, amelyet megfogadtunk Szilveszter éjjelén.

A fogadalmakat olykor nehéz megtartani. Ilyenkor előfordul, hogy bűntudatot érzünk, leértékeljük magunkat, mert nem voltunk rá képesek, vagy legyintünk, hogy „ez csak egy fogadalom, nem érdekes”, miközben a lelkünkben egyszerűen még nem álltunk készen arra, hogy a fogadalom tárgyát megvalósítsuk.

Mindennek eljön az ideje. 19 évig dohányoztam. Két évvel a leszokásom előtt sokszor eszembe jutott, hogy jó lenne leszokni. Zavart a szaga, zavart, hogy sokszor távolmaradtam a társaságtól emiatt, és persze sok pénzbe is került. De ezek a tényezők nem voltak elegendők ahhoz, hogy le is tegyem a cigarettát. Majd önismereti munkával megértettem, hogy miért dohányzom, mit helyettesítek vele, és eljött az idő, amikor két évvel ezelőtt minden szenvedés nélkül, egyik napról a másikra leszoktam róla.
 
Rossz szokásaink, felesleges kilóink, meg nem valósított álmaink mögött általában lelki tényezők állnak. Ha ismerjük önmagunkat, és megértjük, hogy mit miért teszünk, akkor a körülményekre és a külvilágra való mutogatás helyett önmagunkban találjuk meg a megoldást, ráhatásunk lesz a saját életünkre, magabiztosabbak leszünk, amely biztonságot ad ebben a mai, több szempontból is bizonytalan világban.

A saját világunkat mi teremtjük, „ahogy kint, úgy bent”, tartja a mondás. Ha ezzel szembenézünk, saját szabadságunkat váltjuk meg, mert innentől kezdve átvehetjük életünk az irányítását. Minden képesség bennünk van a boldogsághoz és mindennap egy lehetőség arra, hogy tegyünk önmagunkért, akár január 1-je van, akár egy szimpla hétköznap.

Tehát: mi lehet szebb ajándék és fogadalom az újévre, mint az idő, amit önmagunkra, illetve önmagunk megismerésére fordítunk?



Ehhez kínálom a következő lehetőségeket:

  • Egy alkalmas, egyéni megoldás: SVT évtisztítás - Kezdje tiszta lappal az évet!
    Kb. 1,5-2 órás kezelés Spirituális VálaszTerápiával (SVT), ahol kitisztításra kerülnek többek között a 2012-es évre kiható negatív blokkok, megnézzük, mely témák és megoldatlan feladatok várhatóak a következő évre, letisztításra kerülnek a párkapcsolat blokkjai, illetve ha nincs párkapcsolata és szeretne, akkor a párkapcsolat útjában álló blokkok, valamint a munka és a bőség blokkjai.
    Figyelem! A kezelés 2011. december 27. és 2012. január 13. között vehető igénybe.

     
  • Több alkalmas, egyéni megoldás: Integrált szemléletű, önismereti tanácsadás.
    Az egyéni tanácsadás több területen történhet, a problémás helyzet vagy lelki eredetű fizikai betegség megoldásában nyújtott segítségtől, az egyéni önismereti tréningen át, az önmegvalósítás segítéséig. A tanácsadás hossza néhány alkalomtól 1-2 év időtartamig terjedhet, amely mindig egyénileg kerül megbeszélésre a probléma ismeretében.
     
  • Egy napos, csoportos megoldás: Játszmák nélkül - egynapos kapcsolati és önismereti tréning.
    Az életünket áthatják a mindennapi játszmák. Ismerjük, használjuk ezt a szót, de vajon tudjuk-e miért szállunk be a játszmába, miért csináljuk?
    A tréning keretében a résztvevők megismerkednek a játszmák természetével, kialakulásuk hátterével, valamint a játszmából való kilépés gyakorlati fogásaival, amellyel lehetőségük lesz a kapcsolataik rendezésére és őszinte kapcsolatok kialakítására.
     
  • 12 alkalmas, csoportos megoldás: Lelki töltőállomás - a csoport, ahol lelkileg és szellemileg töltekezhet.
    Az önismereti csoport során a résztvevők a legmodernebb, a mindennapi életben jól használható elméletekkel és ahhoz kapcsolódó önismereti gyakorlatokkal ismerkednek meg, miközben haladnak az önismereten keresztül az önmegvalósításig.
    A csoportban a következő témákkal foglalkozunk: játszmák, belső gyermek, tiszta kommunikáció, meditáció, értékrend és világnézet fejlődése – szükséglet alapú kommunikáció, párkapcsolati fejlődés, tűz és víz energiák a kapcsolatban, szeretetnyelvek, önmegvalósítás, célmeghatározás és a célok felé vezető út.

Ha szeretne többet megtudni a fenti önismereti lehetőségekről, várom szeretettel ingyenes módszerismertető előadásomra, ahol hallhat minderről, felteheti a kérdéseit, és ahol személyesen is megismerkedhetünk.
http://www.napszikra.hu/akt/ingy.ism./ujevifog-bsz/2011.dec

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja