SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

”Anya, én éltem már egyszer a hasadban!” – A négy éves kisfiú szavai megdöbbentették az anyát

Tóth Nikolett [cikkei] - 2021-11-22
Megdöbbentette az anyát, amit 4 éves kisfia mondott neki fürdés közben: ő már volt egyszer az anyukája hasában, de aztán angyal lett és később nagyon boldog volt, hogy visszamehetett a hasába, és újra az ő kisbabája lehetett. A történet azért is meglepő, mert Luca születése előtt a nőnek volt egy vetélése. Ráadásul a kisfiúnak vannak olyan megnyilvánulásai, amik arra utalnak, hogy már járt a Földön: például régi dalokat tud, amiket senkitől sem hallhatott.
”Anya, én éltem már egyszer a hasadban!” – A négy éves kisfiú szavai megdöbbentették az anyát

Közölte az anyukájával: egyszer már volt a hasában  

Mintha a gyerek választaná az édesanyját, nem pedig fordítva. Legalábbis erről árulkodik az a nagyon különös eset, ami az ausztráliai édesanya és kisfia között történi.

Laura Mazza arról számolt be a közösségi médiában, hogy kisfia egészen meglepő dolgot mondott neki fürdetés közben. A nő nagyon megdöbbent kisfia szavain és állítja: szerinte Luca korábban már élt a Földön.

Luca fürdés közben azt kérdezte az anyukájától, hogy ők Ausztráliában élnek-e. Erre az édesanyja igennel felelt. A kisfiú erre a következőt válaszolta: „Anya, én a hasadban éltem egyszer, de aztán meghaltam. Később próbáltam hozzád visszamenni, kiabáltam is neked, hogy itt vagyok, de nem hallottad. Nagyon szomorú voltam, és végül angyal lettem. Nagyon hiányoztál, és vissza akartam jönni hozzád, ezért megint kisbaba lettem a hasadban, és utána meg is születtem. Így aztán már nem a mennyországban éltem, hanem Ausztráliában, és ismét a te kisbabád lettem. Most pedig nagyon boldog vagyok, hogy a te kisbabád lehetek, és felnőhetek.”


Luca valóban egy öreg lélek, hiszen olyan dolgokat tud, amiket nem tudhatna 4 évesen

Az édesanyát azért is döbbentette meg ennyire, amit a kisfia állít, mert korábban volt egy vetélése. Bár akkor pontosan nem is tudta, hogy mi történik vele, csak lett egy pozitív terhességi tesztje, később pedig erős fájdalmai lettek és erősen vérzett.

Egy idő múlva aztán újra teherbe esett, és most már háromgyerekes édesanya. Aki nagyon büszke a kisfiára, és aki szerint a gyermek igazán nagyon különleges. A nő szerint a fiú igazat mond és tényleg élhetett már a hasában. Ezt pedig az is bizonyítja, hogy kisfia sokszor úgy viselkedik, mint egy bölcs öreg. Olyan dolgokat tud, amiket ennyi idősen nem tudhatna.

„Éreztem, hogy Luca már korábban is járt a Földön. Hiszen sokszor úgy viselkedik, mint egy kis öregember. Mindig is nagyon okos és bölcs volt, nagyon furcsa dolgokat mondott. Például olyan régi dalokat énekelt, amiket élete 4 éve alatt nem is hallhatott. Amit ma este mondott nekem a fürdőkádban, az nagyon megdöbbentő volt és el is hitette velem, hogy ő egy öreg lélek” – mondta az édesanya, aki nagyon meghatódott azon, hogy kisfia őt választotta az anyukájának és visszajött hozzá.


 

Valóban emlékszünk a magzati életünkre?

Nem ritka, hogy a gyerekek olyan dolgokról számolnak be, amik arra utalnak, hogy emlékeznek arra az időszakra, amikor édesanyjuk pocakjában voltak. Például bizonyos dalok ismerősek számukra, amiket csak akkor énekeltek nekik, amikor az anyaméhben voltak. Ezekre a dallamokra másképp reagálhatnak, mint egy számukra újra. Ráadásul, ami még megdöbbentőbb, hogy sok gyerek olyan határozottan állítja, hogy tudja, mi történt akkor, amikor az anyukájuk hasában voltak, miközben senki sem beszélt nekik arról, hogy a születésük előtt hol voltak és hogy hogyan jöttek a világra. De hogy ezek a gyerekek valóban emlékeznek-e vagy csak fantáziálnak, esetleg mesékből, filmekből inspirálódtak, arra egyelőre nincs bizonyíték.

Indexkép: Melike Benli fotója a Pexels oldaláról

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Március 15-én reggel nyolckor vitték be a váci gyerekorvosi ügyeletre a szülők fulladó gyereküket, az orvos azonban nem tudott belépni a számítógépes rendszerbe az asszisztens segítsége nélkül, aki késett. Így az orvos nem tudta ellátni a kétéves kisfiút.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja