A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

”Eljön az a nap, amikor utoljára tartod őket a csípődön” – megható videó

Tóth Nikolett [cikkei] - 2021-08-18
Én is megkönnyeztem a videót, ami őszintén és tökéletesen mutatja be azt, hogy milyen anyának lenni. Éljük a napjainkat egymás után, de mikor álltunk meg utoljára és éltük meg valóban a pillanatot? Lehet, hogy ez lesz az utolsó alkalom, amikor habszakállat készíthetsz, mert később már egyedül szeretne fürdeni. Lehet, hogy utoljára kíséred a szobájába elaltatni. A videó nézéséhez készíts be zsebkendőt!
”Eljön az a nap, amikor utoljára tartod őket a csípődön” – megható videó

Könnyfakasztó: ilyen az anyaság

Sírás, multitasking, rendetlenség. A Hallmark 2019-es Anyák napi reklámja, amit megosztása után 3 millióan néztek meg, őszintén mutatja be, hogy milyen édesanyának lenni. Ez a videó jóval több, mint egy reklám, és többet mond minden szónál.

Egyszerre tölti el az anyát boldogsággal és szomorúsággal az, hogy látja gyermekét felnőni.


”Lesz egy nap, amikor utoljára viszed a csípődön a gyermekedet. lesz egy nap, amikor az utolsó habszakállat készíted a kádban. Olyan nap, amikor már nem úgy köszöntenek téged, mint egy hőst. És nem lesz részed abban a kiváltságban sem, hogy a karodban cipeld az ágyába. Semmi sem tud felkészíteni ezekre a napokra.

És semmi sem tud felkészíteni arra a napra, amikor végre megértik, hogy mennyire szereted őket.”

Akár még csak most tervezel babát, akár már édesanya, esetleg nagymama vagy, ezt a videót mindenképp érdemes megnézni!

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja