SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Arcon ütötte zaklatóját az iskolában egy lány - az anyukája reakciója nagy vitát váltott ki

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-04-14
A fiatal lány úgy döntött hogy nem hallgatja tovább a bántó megjegyzéseket, hanem fellép a zaklatója ellen. Két nap iskolai kizárást kapott a tettéért, míg a hosszú ideje verbálisan zaklató lányt meg sem büntették.
Arcon ütötte zaklatóját az iskolában egy lány - az anyukája reakciója nagy vitát váltott ki

"Ma, amikor sértegették, a lányom végre arcon ütötte a zaklatót"

A tinédzser szüleivel és két testvérével él az Egyesült Királyságban. A lány az iskolában napi szinten ki volt téve a csúfolásnak, bántalmazásnak. Egy másik lány folyamatosan megszégyenítette, csúnya beceneveket talált ki neki, és egyenesen pokollá tette az életét. 

A lány édesanyja már többször is betelefonált emiatt az iskolába, de a helyzet nem oldódott meg, csak még tovább fajult.
 


 

Ezért döntött úgy a tini, hogy visszavág bántalmazójának: egyik nap megütötte a lányt.

Édesanyja a Twitteren számolt be minderről. 

"Miután hetekig ugyanaz a lány zaklatta, számtalanszor telefonáltunk az iskolába, de semmi sem változott, ma, amikor sértegették, a lányom végre arcon ütötte a zaklatót. Anya büszke”.
 


 

Lánya két nap iskolai kizárást kapott, a zaklató megúszta büntetés nélkül

Az anya posztja nagy vitát eredményezett. Azt is megírta,

szerinte hihetetlen, hogy a lánya két nap iskolai kizárást kapott, míg arra, aki már hosszú ideje verbálisan bántalmazta, semmilyen büntetést nem szabtak ki. Szerinte így sose lesz vége az iskolákban a bántalmazásnak. 

A kommentelők között voltak, akik helyeselték a lány tettét, hogy végre kiállt magáért és megvédte magát. Szerintük ez nagyon bátor cselekedet volt. 

Míg mások azt írták, hogy soha semmilyen körülmények között nem szabad megütni senkit. Ők úgy vélik, az is zaklatás, ha a zaklatásra ütéssel válaszolunk. 

Te mit gondolsz?
 

 

Kapcsolódó cikkünk: A bántalmazás legjobb ellenszere, ha visszaüt a gyerek - állítja egy pszichológus

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja