SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

"Láttam, hogy mindenkiért az anyukája jön az iskolába, és ez rossz érzés volt" - Anya nélkül nőtt fel Kökény Dani

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-03-24
Kökény Dani 17 évesen nyerte meg a Sztárban sztár leszek! című műsort. Most arról beszélt, milyen érzés volt anya és apa nélkül felnőni. A nagymamája azt is elmondta, hogy nagy szegénységben éltek, de igyekeztek mindent megadni unokájuknak.
"Láttam, hogy mindenkiért az anyukája jön az iskolába, és ez rossz érzés volt" - Anya nélkül nőtt fel Kökény Dani

"Az iskolában láttam, hogy mindenkiért az anyukája jön vagy az apukája, akkor az elég rossz érzés volt"

Kökény Dani már korábban is beszélt arról, milyen nehéz gyerekkora volt. Édesapja még születése előtt, édesanyja pedig egyéves korában hagyta el. 

17 évesen nyerte meg a Sztárban sztár leszek! című műsort. Édesanyja pedig váratlanul felkereste őt. 

„Amikor jött az üzenet, hogy szeretné velem felvenni a kapcsolatot és gratulált a műsorhoz, csak annyit reagáltam, hogy megköszöntem neki. Én úgy vagyok vele, hogy a nagymamám volt, aki kiskoromban mellettem volt, és ő segített mindenben, meg nagypapám. Ahogy lesz, úgy lesz. Ha összefonódik a sorsunk, akkor találkozunk biztos, de ha ennek így kell, hogy legyen, így is marad” – mondta akkor Dani a Tv2 Mokka című műsorában.

Anyukájára úgy emlékszik, mint aki mindig jött és ment is. Egyelőre ha az utcán találkoznak, akkor köszönnek egymásnak, de mint mondja, ennél nem mélyebb a kapcsolatuk. 

"Amikor kicsi voltam és az iskolában láttam, hogy mindenkiért az anyukája jön vagy az apukája, akkor az elég rossz érzés volt számomra. Én akkor úgy voltam ezzel az egésszel, hogy megszoktam, hogy a nagymamám jön értem, és boldog voltam azért is, hogy nekem van egy nagymamám, mert alakulhatott volna ez sokkal rosszabbul is. Hogy nem adatik egy olyan ember, aki így felnevel engem. De kaptam egy ilyen személyt az Istentől, aki így támogatott engem és nagyon hálás vagyok ezért" - mesélte. 


"Inkább mi a papával ettünk bármit, zsíros kenyeret"

Dani nagymamája azt mondta, hiába voltak szegények, igyekeztek unokájuknak mindent megadni. 

"Inkább mi a papával ettünk bármit. Zsíros kenyeret, de a Daninak akkor is megvolt az ő saját finom menüje. (...) Megtettünk mindent érte. Hogy neki jó legyen. És hogy boldog legyen."

Hogy édesanyjával hogyan alakul a kapcsolatuk, azt a sorsra bízza.
 


 

Indexkép: Kökény Dani Official / Youtube

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja