SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Indulhat a felkészülés a matekérettségire! - ingyenes online tananyagcsomag

Családinet [cikkei] - 2016-10-13
Korszerű és hatékony megoldással készülhetnek a 2017. évi matematika érettségire a diákok: ingyenesen hozzáférhető elektronikus tananyagcsomag (képzés) áll a tanulók rendelkezésére, amely a teljes elméleti tananyag, valamint az azokhoz tartozó gyakorlófeladatok és tesztek mellett a matematikai összefüggések mindennapi életben hasznosítható gyakorlati alkalmazását is bemutatja.
Indulhat a felkészülés a matekérettségire! - ingyenes online tananyagcsomag

Egyedülálló, a 2017. évtől érvényes matematika érettségi követelményeknek megfelelő és a szükséges teljes ismeretanyagot feldolgozó e-learning képzés segíti – középszinten 25 héten, emelt szinten 30 héten keresztül – az érettségi előtt állók felkészülését. Az e-Palatábla Alapítvány által közzétett és ingyenesen elérhető elektronikus tananyagcsomag célja, hogy segítséget nyújtson a tanulóknak a közép- és az emelt szintű matematika érettségire való felkészüléshez.

Az online képzés tartalmazza az érettségihez szükséges teljes elméleti tananyagot, az azokhoz tartozó, részpontozással kiértékelhető gyakorlófeladatokat és teszteket, sőt, a matematikai példák mindennapi életben hasznosítható gyakorlati alkalmazását is bemutatja. Ezt követően a matematika érettségiig közép- és emelt szintű érettségi szimulációkkal, próba érettségikkel lehet folyamatosan gyakorolni oly módon, hogy az ellenőrzésnél minden példa részletes kidolgozása és a hozzátartozó elméleti rész is elérhető. A képzés az utolsó 3 hétben a szóbeli emelt szintű érettségire készíti fel a tanulókat. Mindezt úgy, hogy a tananyagcsomag – számítógépen vagy táblagépen – bárhol, bármikor tanulható, nem kell más hozzá, csak internetelérés, és regisztráció a http://www.epalatabla.hu weboldalon.

„Mindenkinek a környezetében van olyan diák, akinek a matematika érettségi kihívást jelent, hiszen a diákok egy részének a matematika túl elvont, életidegen, és akár már egy-egy ismeret kimaradása is komoly gátja lehet a megértésnek és persze a sikeres érettséginek is. A 2016. évi középszintű matematika érettségin elért országos 2,99-os átlageredményt figyelembe véve az e-Palatábla Alapítvány célkitűzése egy oktatástechnológiai szemléletváltás, hogy olyan modern oktatási módszerekkel javítsuk a tanulók matematikatudását, amely megfelel a digitális világban könnyen mozgó Z generáció igényeinek. Ehhez kínálunk korszerű és hatékony megoldást, amelyet az ország 12 kiváló matematikatanárával állítottunk össze” – mondta el Fauszt András, az e-Palatábla Alapítvány elnöke.

Az online matematikaérettségi tananyagcsomag nemcsak a diákok, de a tanárok és a szülők számára is megkönnyítheti a tanulók felkészítését. A képzés tudatosan úgy lett megvalósítva és strukturálva, hogy a mindennapi (rutinszerű) tanuláson túl akár egy-egy nehezebben elsajátítható témakör önálló megtanulásához és megtanításához is speciális támogatást, segítséget tudjon nyújtani. 

Indexkép: geralt/pixabay.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja