SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Pedofilok áldozatává is válhat a bokorba pisilő gyerek

Juhászné Ráthgéber Réka [cikkei] - 2021-07-20
Sok szülő gondolja úgy, hogy a nyár tökéletes alkalom a szobatisztaságra való nevelésre, hiszen gyerekük pelenka nélkül, félmeztelenül könnyebben szokik rá a felnőttes pisilésre. Ebben teljesen igazuk van, csak nem gondolnak bele abba, hogy ennek milyen hátulütői vannak. Tényleg az a normális, ha a gyerek a bokorba pisil egy zsúfolt strandon?
Pedofilok áldozatává is válhat a bokorba pisilő gyerek

Akár pedofilok áldozatává is válhatnak

Egy emberekkel teli strandon sok anyuka szalad a bokorhoz, ha a kisfia vagy kislánya pisilni készül. Nem egy hosszú művelet az egész, az időseb gyerekek letolják a bugyit, a fiatalabbak pedig félmeztelenül szaladnak a kijelölt növényhez, hogy könnyítsenek magukon. A szülők büszkék a gyerekükre, aki ezek után vagy visszaveszi a fürdőbugyiját, vagy továbbra is élvezi a szabad, pelenkamentes életet.

Az anyukák és apukák többsége nem számol a pedofilok jelenlétével. Pedig ők is járnak strandra, sőt, kifejezetten szeretik, hiszen számtalan kisgyerek fürdik félmeztelenül. Míg saját otthonunkban a kerítés megoldást nyújt a kíváncsi szemek elől, addig a legtöbb strandra könnyen belátni, így, ha nem is engedik be a kérdéses személyt, azon keresztül könnyen készíthet képet is a pisilő, félmeztelen gyerekekről. Ki tudja, hogy ezeket a fotókat milyen oldalon adja tovább a beteg barátainak, vagy milyen célokra használja fel a későbbiek során. A szülő feladata, hogy megelőzze azt, hogy a gyermeke személyiségi jogai és a lelkivilága bármilyen módon sérüljenek.

Nem túl higiénikus

Valljuk be, mi sem akarunk pisibe lépni, amikor a strandra megyünk. Semmivel sem tart több időbe, ha a közelben található WC-be vagy bilibe vizel a gyermek, ami a természetre sincs káros hatással, és a higiénia minden szempontjának is megfelel.

Az erdőben sincs egyedül az ember

Egy hosszabb túra alatt nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is pisilniük kell valahol, és erre a természet lágy öle lenne a legjobb megoldás. Igen ám, de vannak bogarak és mérges növények, amik a felnőtteket nem, de az óvatlan gyerekeket könnyen megcsíphetik. Ráadásul egy kijelölt turista útvonalon szintén sokan lehetnek, így itt sem egyszerű olyan eldugott részt találni, ahol senki sem látja a pisilő gyermekünket.

Van rá egyszerű megoldás

Hordozható piszoár, papírbili, hordozható bili

Léteznek már hordozható piszoárok, amibe bármelyik kisfiú és kislány könnyen pisilhet, ugyanis többféle kialakítással árulják. Emellett megoldás lehet még a papírbili, vagy bármilyen hordozható bili, de az interneten található már olyan is, ami egyben WC szűkítő is. Ezek nem foglalnak nagy helyet, könnyen elférnek a babakocsi aljában vagy a táskánkban, s így a gyermek is a megszokott helyen végezheti a dolgát.

Figyeljünk arra, hogy a kíváncsi szemektől elzárva pisiljen, szabadstrandnál és az erdőben pedig egy törölközővel vagy pléddal takarjuk el, amíg kész nincsen.

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja