SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Elhunyt kislánya árnyékképét vélte felfedezni esküvői fotóin egy anya

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-03-23
Tragikus balesetben vesztette el 17 hónapos kislányát egy anya. A gyermek egy medencébe fulladt bele.
Pár hónappal később került sor a szülők esküvőjére: a fotókon azonban a háttérben gyermeküket vélték felfedezni. Szerintük ott akart lenni velük.
Elhunyt kislánya árnyékképét vélte felfedezni esküvői fotóin egy anya

/Kiemelt képünk illusztráció/

Egy felfújható medencébe fulladt bele a kislány

Mindössze 17 hónapos volt Tahlia Brown és Cecil Murphy kislánya, Taidyn, akit ők csak Totty-nak hívtak. A fiatal szülőket mérhetetlen tragédia érte: gyermekük egy felfújható medencébe fulladt bele. 

Bár azonnal kórházba szállították, már nem tudták megmenteni az életét. A szülőket nagyon megviselte kislányuk elvesztése.
 

Az esküvői fotón meglátták kislányuk árnyékképét

Pár hónappal később volt a pár esküvője. Az esküvői fotójukon egy különös részletet vettek észre: úgy látják, mintha a háttérben ott állna a kislányuk.
 

@leah29murphy I don't believe in many things, especially with the recent loss of our daughter had me thinking she wasn't there sharing our special day with us, and this proves otherwise. I'm forever missing you my little shadow. 👼🏼💕#infantloss #paranormal #fyp #foryoupageofficiall #fypシ #tottymurphy #mybabygirl @[-O-] ♬ original sound - payton

 

Az anya megdöbbent a képen látható kis árnyékon, ugyanakkor meg volt győződve róla, hogy az az ő kislánya, aki szeretett volna ezen a különleges napon velük lenni. 

Történetük sokakat megérintett, a videóhoz rengeteg hozzászólás érkezett. 

Egy hasonló jelenségről nemrég számoltunk be. Egy kismama egy babáját csókoló angyalt vett észre az ultrahangképen, aki szerinte egyértelműen az ő elhunyt édesapja. 

Olvasd el ezt is: Szellemet lát a gyerekem

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja