SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A rákbetegségről

Kókai Kata [cikkei] - 2005-05-22
Talán nincs is még egy olyan betegség, melytől ennyire félnénk. Alattomos, és sokszor csak akkor derül rá fény, amikor már majdnem késő.
A rákbetegségről

A rákbetegség megelőzhető lenne, ha változtatnánk életfelfogásunkon és rohanó életmódunkon. A káros környezeti hatások (kipufogógáz, szmog) és megváltozott étkezési szokásaink (rengeteg tartósítószer, mesterséges anyag) mind elősegíthetik kialakulását. Nem régen ismerkedtem meg valakivel, aki már huszonéves kora előtt kénytelen volt szembesülni e szörnyű kórral. A sok stressz hatására gyomorfekély alakult ki nála, melynek nem tulajdonított nagy jelentőséget. Csak később derült ki, hogy az elhanyagolt gyomorfekély helyén rosszindulatú daganat alakult ki.

 

A rákbetegség is gyógyítható lenne, ha kellő figyelmet fordítanánk rá. De ma a legkevésbé sem szeretnek orvoshoz fordulni az emberek, csak végszükség esetén választják ezt a lehetőséget. A gyakran jelentkező gyomor- vagy fejfájás akár rosszindulatú elváltozásra is utalhat, így érdemes mielőbb orvoshoz fordulni. A korai stádiumban felfedezett rákbetegség sokszor nem is igényel nagyobb beavatkozásokat, s az esetek többségében maradandó következmények nélkül gyógyítható. Fontos a rendszeres ellenőrzés. Nők esetében évente egyszer érdemes elvégeztetni a méhnyak rákszűrést, illetve otthon rendszeresen emlővizsgálatot végezni.

 

Természetes gyógymódok

 

A rákbetegség kezelése során sokszor kemoterápiára, műtéti beavatkozásra is szükség lehet. A természetes alapanyagokból készült gyógyhatású készítmények önmagukban nem elegendők a gyógyuláshoz, de kiegészítő kezelésként fokozzák a beavatkozások hatékonyságát, s nagy mértékben elősegítik a gyógyulást.

 

Ma már több olyan szer is kapható, mely bizonyítottan segít a rák legyőzésében. A búzacsíra értékes tápanyagai erősítik az immunrendszert, gátolják a daganatos sejtek anyagcseréjét. A búzacsíra hatóanyagait ma már több táplálék kiegészítőben is megtalálhatjuk, a leghatékonyabbnak azonban az utóbbi időkben sokat emlegetett Avemar bizonyult. (www.avemar.hu)

 

További segítséget nyújthat a COD tea. Vizsgálatok alapján mintegy 95 százalékkal növeli a falósejtek aktivitását. Emellett akadályozza a ráksejtek szaporodását, s erősíti az immunrendszert. Csökkenti a rákos sejtek anyagcsere aktivitását, illetve a Hepatitis C vírus ellen is hatékonynak bizonyult. (http://www.oditech.hu/cod-tea/)

 

Amennyiben további információt szeretne kapni, kérjük, tekintse meg Címgyűjteményünket.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Március 15-én reggel nyolckor vitték be a váci gyerekorvosi ügyeletre a szülők fulladó gyereküket, az orvos azonban nem tudott belépni a számítógépes rendszerbe az asszisztens segítsége nélkül, aki késett. Így az orvos nem tudta ellátni a kétéves kisfiút.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja