SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

"Mindenki Karácsonya" a WestEnd City Center Cinema City mozitermében

Családinet [cikkei] - 2012-12-18
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a Fővárosi Önkormányzattal közösen 1990 óta minden évben megtartja a "Mindenki Karácsonya" rendezvényét.
"Mindenki Karácsonya" a WestEnd City Center Cinema City mozitermében

Ünnepi ajándék 300 gyermeknek a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálattól és partnereitől

A szervezők ünnepi programmal és ajándékokkal varázsolták szebbé és emlékezetesebbé háromszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermek karácsonyát. A meghívottak budapesti általános iskolások, gyermek- és anyaotthonban nevelkedő gyerekek, értelmi sérültek, továbbá a családsegítő szolgálatok által kiválasztott gyerekek.

A Gyermekmentő Szolgálat ajándékozással egybekötött programjára – a WestEnd City Center és az OTP Bank támogatásával – a bevásárlóközpont Cinema City mozitermében került sor december 14-én, 12 órától. A WestEnd City Center megnyitása óta, azaz tizenkét éve áll támogatóként a rendezvény mellé.

A meghívott gyerekek közül sokan csak itt, ezen a rendezvényen találkoztak meghitt, karácsonyi hangulattal, és csak itt kaptak ajándékot.

A vidám és ünnepi hangulatról a Budapesti Operettszínház gondoskodott a „Musical Mesék” című előadásával. A darabban felléptek a Budapesti Operettszínház sztárjai.
A gyerekeket arcfestők szórakoztatták, a Mikulás és a Hópihék édességcsomagokat osztottak ki nekik.

Az előadást követően 12.30-tól Szentes Tamás, Budapest főpolgármester-helyettese, Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke és Prosits Attila, a WestEnd City Center ügyvezető igazgatója ajándékozták meg a gyerekeket.

A csomagokat a Gyermekmentő Szolgálat legjelentősebb és egyik legrégebbi támogatója, az OTP Bank, valamint a WestEnd City Center töltötte meg ajándékokkal.

Köszönettel tartozunk ezen kívül az Animus Kiadónak, a HunGast Management Zrt.-nek, a MARS Magyarország Értékesítő Bt.-nek, a Metropolnak, a Penny Girlnek és a Penny Market Kft.-nek, hogy ajándékukkal szebbé és emlékezetessé tették a rászoruló gyermekek karácsonyát.

Kép forrása: www.gettyimages.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja