SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A Nő Belső Forradalma = a Férfi megújulása

Knolmár Marica [cikkei] - 2011-01-31
Nagyon sok nőt hallgattam már meg arról, - és köztük magamat is - hogy miért nem jó a férfi, hogy milyennek kellene lennie ahhoz, hogy jó legyen, hogy megfeleljen az igényeinknek, az elvárásainknak. Tapasztalataimon és a férfiak hiányosságainak bizonygatásán túl azt látom, hogy bizony nagyon, nagyon, nagyon is szükség(ünk) van a férfiakra...
A Nő Belső Forradalma = a Férfi megújulása

turiyamIgen, és most mondhatnánk, hogy "de nem így!" – de most, ezt nem mondjuk. Most másképpen, egy másik szemmel közelítsünk a férfiakhoz.

Globális átalakulásban, krízisben vagyunk, melynek nem csak materiális, hanem spirituális vonatkozásai is vannak. Nem csak kívül, hanem belül is válságos időket élünk. Sok  a probléma, a válás, a betegségek, bizonytalanság van a családok körül. Az jó, hogy hatékony megoldásokat keresünk a felmerülő konfliktusok rendezésére, de sajnos közben nem vesszük észre, hogy már rengeteg információt felhalmoztunk – már túl sokat is és a körülmények, valahogy mégsem rendeződnek - vagy talán éppen ezért nem. Változtatni szeretnénk, de úgy látszik nem külső változásokra, hanem belső változásra van szükségünk.


Gandhi üzenetét, már a legtöbben hallották: "Legyél te a változás, amit a világban ( jelen esetben a férfiban) látni szeretnél.” – mégis kevesek szánják el magukat a valódi belső változásra.

Bármennyire is bántja az igazságérzetünket, nem szabad már a férfiakat okolnunk a szexben, a párkapcsolatban megjelenő problémáinkért, - mert nem figyelmesek, vagy felületesek és mert nem úgy csinálják, ahogy mi szeretnénk... -  vagy egyéni életünk nehézségeiért, még akkor sem, ha úgy érezzük "mennyi mindent megtettünk értük, hogy jó, jobb legyen és mégsem jó, nem kell neki..." Azt gondolom, hogy a külső információk halmozása, az elégedetlenség és a "jókislányság" helyett,  mostanra már  belülről, önmagunktól kell ismereteket gyűjtenünk, ha a férfiakkal való kapcsolatunkban a harmónia, az egyensúly a célunk. Tudom, mennyire borzasztóan nehéz tud lenni a szembesülés, hogy  nem a másik fél hibájának, felelősségének a felderítése a fontos. Nem könnyű önmagunkért vállalni a felelősséget. Mégis talán eljött az ideje, hogy a régi szokásos látásmódunkon túl másképpen tekintsünk önmagunkra,  hiszen akkor a férfiakat megpillanthatjuk felesleges szenvedéseink nélkül olyannak, amilyenek valójában.

Knolmár Marica - Turiyam / JógaSzer  www.turiyam.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja