SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Lehet-e egy korábbi botrányhősnőből felelős anya? - Paris Hilton anya lett

Juhászné Ráthgéber Réka [cikkei] - 2023-02-28
Január végén bombaként robbant a hír, hogy megszületett az egykori botrányhősnő, Paris Hilton kisfia. Mivel a sztár hasa egy pillanatig sem gömbölyödött, mindenki számára evidens volt, hogy a Hollywoodban népszerű béranyaság mellett döntöttek férjével, Carter Reummal. Vajon milyen anya lesz abból az örökösnőből, akinek az élete kiskorától kezdve a kamerák előtt zajlott, és botrányokat egymásra halmozva vált igazán népszerűvé?
Lehet-e egy korábbi botrányhősnőből felelős anya? - Paris Hilton anya lett

Béranya hozta világra Paris Hilton kisfiát

A béranyaság Amerikában egyáltalán nem számít tabunak, számtalan híresség és átlagember él a lehetőséggel. Az egyik legismertebb történet Sarah Jessica Parkerhez kapcsolódik, ugyanis az ő ikreit is béranya hozta világra, egy évvel ezelőtt pedig Pryanka Chopra mutatta be az így született kislányát a nagyközönségnek.

Ő azzal magyarázta döntését, hogy nem lenne képes kihordani egy gyermeket egy bizonyos betegség miatt, de nem is akar magyarázkodni, hiszen azóta minden szabad percét a kislányával tölti. Nem verte nagydobra, hogy gyermeket szeretnének, ahogy Paris Hilton sem: teljes titokban csinálta végig a terhességet. Parókában és melegítőben látogatta a kórházban a béranyát, nehogy véletlenül felismerjék, sőt, még a saját szülei sem tudtak arról, hogy gyermeket terveznek, így az egész a média teljes kizárásával történt.

„Az egész életem a nyilvánosság előtt zajlott. Sosem lehetett semmi csak az enyém. Ezért a férjemmel úgy döntöttünk, hogy ezt az egész élményt magunk akarjuk csak átélni”nyilatkozta Paris a Harper’s Bazaarnak.

A kisfiút eddig nem lehetett látni, azonban Paris a napokban mutatta meg róla az első fotókat, valamint a nevét is elárulta.
 

 

Anya akart lenni egész életében

Több forrás is megerősítette, hogy mióta a kis Phoenix megszületett, Paris teljesen kivirágzott, mintha kicserélték volna, minden idejét és energiáját a gyermekének szenteli.

"Paris végre úgy érzi, hogy teljes az élete. Egy baba volt számára a kirakós utolsó darabja, ezáltal teljesen meg is változtak a prioritásai. Tündérmeseként éli meg az egészet, tényleg nagyon boldog” – nyilatkozta egy közeli hozzátartozója.

Arról csak találgatni lehet, hogy az örökösnő miért választotta a béranyaságot, de közrejátszhatott döntésében az életkora, valamint az eddigi életmódja is: egy terhességet végigcsinálni DJ-ként nem lett volna egyszerű. Paris sokat éjszakázik, számtalan fellépése van, talán nem fért bele az életébe az, hogy 9 hónapon át várandós legyen.

Ezért is volt számukra megfelelő megoldás a béranyaság, na meg azért is, mert február 5-én (12 nappal a bejelentés után) már talpig estélyiben jelentek meg a Grammy-gála előestéjén. Ahogy a brit királyi család tagjai is órákkal a szülés után már mosolyognak, náluk sem látjuk az éjszakázások, a maratoni etetések, vagy növekedési ugrások okozta fáradalmak nyomait, úgy Paris Hiltonon sem láttunk egy cseppnyi kimerültséget sem. Valahol érthető az, hogy nem akarják feladni az addigi életüket. Igaz, számtalan olyan sztárt is láttunk már, aki és mindent félretesz azért, hogy a gyermekével foglalkozzon, és ne dadák vagy babysitterek neveljék fel - de sokan inkább kiszervezik az anyaságot valakinek.
 

Elszáll a rózsaszín köd, de mi marad belőle?

Mindenki tudja, hogy egy kisbaba földöntúli boldogságot hoz egy családba. Biztosak vagyunk benne, hogy Paris és Carter mindent megtesznek majd azért, hogy jó szülei legyenek a kis Phoenixnek, de vajon milyen módon? Mennyi ideig tud lemondani az örökösnő az éjszakai bulikról? Mennyi ideig lesz képes arra, hogy mindent háttérbe szorítson, és tényleg csak az anyaságra összpontosítson? 

Ezek a kérdések bárkiben felmerülhetnek, és valószínűleg Paris is elgondolkozott már mindezen. Reméljük, megdönti a róla kialakult sztereotípiát az egykori botrányhősnő, és tényleg mintaanyukává válik, ahogy sok másik nő is megtette már a sztárvilágban. Sok boldogságot kívánunk a családnak!

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

A 21 éves lány két szívtranszplantáción is átesett, harmadik szíve pedig hétfő este feladta a harcot. A lány tudta, hogy csak hónapjai vannak hátra, ezért bakancslistát írt - a halála előtt több álma is valóra vált.
Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

A férfi munka után fáradt, hagyni kell őt enni és pihenni. Akkoriban mindenki így tartotta. Ami pedig a házaséletünket illeti: akkoriban senki sem beszélt arról, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket. Igazából én úgy voltam vele, hogy amikor a férjem kívánta, akkor hagytam magam.
A szerkesztő ajánlja