SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKHÚSVÉT

Rúzsa Magdi: Más anya elmegy barátnőzni, én koncertet adok, mert engem az tölt fel

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-04-27
Rúzsa Magdi február elsején adott életet három gyönyörű gyermeknek, Lujzának, Kevének és Zalánnak. A család rengeteget segít, így az énekesnő nyáron már színpadra is áll majd - nemrég pedig új videóklippel is jelentkezett.
Rúzsa Magdi: Más anya elmegy barátnőzni, én koncertet adok, mert engem az tölt fel

Ez nem az az állapot, amit egyedül lehet csinálni

Rúzsa Magdit a Mokka telefonon érte utol. Az énekesnő elmesélte, hogy már kialakult a napirendjük, a babák pedig hatalmasak, szépen növekednek, és már látni a személyiségüket is.

Keve hatalmas mókamester, sokat nevetgél. És annyira jó látni, hogy már tudatosan csinálnak ilyen dolgokat. Úgyhogy nagyon édesek mindannyian. Nagyon élvezzük ezt a szülői szerepet, nagyon izgalmas.”

Azt mondja, mindegyik gyerek teljesen különböző, látszik, hogy ki viszi az anya és az apa vonalát. A kislánya például rá hasonlít, kiköveteli magának, hogy vele kell foglalkozni.

”Lujzi hogyha kézben van, akkor nem is szabad mással szinte beszélgetni se. Csak rá lehet nézni.”

Hármas ikrekkel viszont nem egyszerű az élet.

”Nagyon kemény. Ez nem az az állapot, amit egyedül lehet csinálni. Nálunk a teljes család be kellett, hogy szerveződjön. Egyik nap az egyik nagymama főz, másik nap a másik nagymama, és mindig itt van mellettünk valaki, mert három kézre szükség van.”

Azt mondja, amikor nehezebb napokat élnek meg, arra gondol, hogy mindannyian egészségesek és semmi más nem számít, minden akadályon át tudnak lendülni együtt. Szerencsés helyzetben érzi magát, hogy ennyit segít a családja.

”Nem tudsz velük egyedül elmenni sétálni, mert ha három baba közül kettő sír egyszerre, akkor nem fogod tudni megoldani a szituációt egyedül. Majd amikor nagyobbak lesznek, játszótérre sem tudsz menni egyedül, mert szaladnod kell mindenki után. Mindig ott kell, hogy legyen valaki.”
 

Más elmegy barátnőzni, én koncertet adok

Arról is mesélt, hogyan tudja az anyaságot és a karriert összeegyeztetni. Azt mondta, ilyen támogató háttérrel, ami neki van, könnyebb lesz majd elmennie egy-egy alkalommal koncertezni.

”Most nagyon hálás az is, hogy a férjemmel teljesen fordítva dolgozunk és fordított a bioritmusunk is. Ő viszi az éjszakákat és a hétvégéket tudja majd vinni nyáron, én meg a nappalokat és inkább a hétköznapokat. De nyilván úgy raktuk össze az idei koncertnaptárt, hogy szépen lassan fog majd beindulni.”

Az énekesnő fontosnak tartja, hogy a munka mellett nagyon sok időt töltsön a gyerekekkel.

”Ez hozzátartozik az életemhez, ezáltal ezt nekik is meg kell szokni. Ugyanakkor úgy vagyok vele, hogy nagyon sokan elmennek hétvégén egy kicsit lazítani a barátnőkkel. Én nem a barátnőkkel megyek majd lazítani, hanem adok egy jó koncertet, mert engem meg az tölt. Minden összeegyeztethető.”

Az első nagykoncert július elsején lesz a Budapest Parkban.

Indexkép:  #m5tv / Youtube

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Káros is lehet: ne kényszerítsd a gyermeked bocsánatkérésre, ezt tedd helyette!

Káros is lehet: ne kényszerítsd a gyermeked bocsánatkérésre, ezt tedd helyette!

Egy apa úgy döntött, nem kényszeríti bocsánatkérésre fiát, aki megbántotta az osztálytársát. Helyette egy fontos leckét tanított neki. Egy tanulmány szerint ha bocsánatkérésre kényszerítjük a gyerekünket, az visszafele is elsülhet.
Hazaküldte a háziorvos és az ügyelet is - tüdőgyulladásban halt meg a 13 éves Niki

Hazaküldte a háziorvos és az ügyelet is - tüdőgyulladásban halt meg a 13 éves Niki

A háziorvos azt mondta a gyerek panaszaira, hogy influenzaszerű vírus. Majd miután nem javult a gyerek állapota, keresztet vetett és azt mondta, ő nem Jézus, hogy egy nap alatt meggyógyítsa a lányt. Az ügyeletről is hazaküldték őket, két órával később pedig a sürgősségire siettek vele, de hiába szállították át a nyíregyházi kórházba, már nem lehetett megmenteni az életét.
"Már tegnaptól nem tudok műtéti időpontot adni" - egy kiváló gyermeksebész búcsúzik kis pácienseitől

"Már tegnaptól nem tudok műtéti időpontot adni" - egy kiváló gyermeksebész búcsúzik kis pácienseitől

Dr. Kürti László, a kiváló és rendkívül népszerű szolnoki gyermeksebész december elején tette közzé a felhívását arról, hogy pár hónap múlva nyugdíjba megy, és a hátralévő aktív idejében már nem tud új műtétekre időpontot adni. A mostanáig előjegyzett műtétjei kitöltik a megmaradt műtéti napjait, így a rendelésére érkező és műtétre szoruló gyerekeket csak tovább irányítani tudja.
A léleklátás művészete

A léleklátás művészete

A modern világban, ahol a tudományos magyarázatok uralkodnak, és az érzelmeink háttérbe szorulnak, egyre nő az igényünk a mélyebb, személyes megértésre. Az emberi lélek bonyolult labirintusa kifürkészhetetlen, és néha szükségünk van valakire, aki képes "belénk látni", segít eligazodni érzelmeink és gondolataink összekuszálódott gubancain. Ez a segítség érkezhet egy bölcs baráttól, pszichológustól, vagy akár egy különleges képességekkel rendelkező léleklátótól.
Reflux - kezelés nélkül komoly bajt okozhat

Reflux - kezelés nélkül komoly bajt okozhat

A reflux bár igen gyakori és jellegzetes tünetekkel járó betegség, azonban az esetek egy részében nehezen diagnosztizálható. Ennek oka, hogy esetenként egyáltalán nem tipikus tünetekkel jelentkezik. Ha ismerjük ezeket a nem típusos tüneteket, akkor felmerül bennünk a reflux gyanúja és tudjuk, hogy orvoshoz - leginkább gasztroenterológushoz - kell fordulnunk. A betegséget ugyanis mihamarabb kezelni kell, mert az elhanyagolt reflux nemcsak megnehezíti a mindennapokat, de komoly szövődményeket is okozhat.
A szerkesztő ajánlja