SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Rúzsa Magdi: Más anya elmegy barátnőzni, én koncertet adok, mert engem az tölt fel

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-04-27
Rúzsa Magdi február elsején adott életet három gyönyörű gyermeknek, Lujzának, Kevének és Zalánnak. A család rengeteget segít, így az énekesnő nyáron már színpadra is áll majd - nemrég pedig új videóklippel is jelentkezett.
Rúzsa Magdi: Más anya elmegy barátnőzni, én koncertet adok, mert engem az tölt fel

Ez nem az az állapot, amit egyedül lehet csinálni

Rúzsa Magdit a Mokka telefonon érte utol. Az énekesnő elmesélte, hogy már kialakult a napirendjük, a babák pedig hatalmasak, szépen növekednek, és már látni a személyiségüket is.

Keve hatalmas mókamester, sokat nevetgél. És annyira jó látni, hogy már tudatosan csinálnak ilyen dolgokat. Úgyhogy nagyon édesek mindannyian. Nagyon élvezzük ezt a szülői szerepet, nagyon izgalmas.”

Azt mondja, mindegyik gyerek teljesen különböző, látszik, hogy ki viszi az anya és az apa vonalát. A kislánya például rá hasonlít, kiköveteli magának, hogy vele kell foglalkozni.

”Lujzi hogyha kézben van, akkor nem is szabad mással szinte beszélgetni se. Csak rá lehet nézni.”

Hármas ikrekkel viszont nem egyszerű az élet.

”Nagyon kemény. Ez nem az az állapot, amit egyedül lehet csinálni. Nálunk a teljes család be kellett, hogy szerveződjön. Egyik nap az egyik nagymama főz, másik nap a másik nagymama, és mindig itt van mellettünk valaki, mert három kézre szükség van.”

Azt mondja, amikor nehezebb napokat élnek meg, arra gondol, hogy mindannyian egészségesek és semmi más nem számít, minden akadályon át tudnak lendülni együtt. Szerencsés helyzetben érzi magát, hogy ennyit segít a családja.

”Nem tudsz velük egyedül elmenni sétálni, mert ha három baba közül kettő sír egyszerre, akkor nem fogod tudni megoldani a szituációt egyedül. Majd amikor nagyobbak lesznek, játszótérre sem tudsz menni egyedül, mert szaladnod kell mindenki után. Mindig ott kell, hogy legyen valaki.”
 

Más elmegy barátnőzni, én koncertet adok

Arról is mesélt, hogyan tudja az anyaságot és a karriert összeegyeztetni. Azt mondta, ilyen támogató háttérrel, ami neki van, könnyebb lesz majd elmennie egy-egy alkalommal koncertezni.

”Most nagyon hálás az is, hogy a férjemmel teljesen fordítva dolgozunk és fordított a bioritmusunk is. Ő viszi az éjszakákat és a hétvégéket tudja majd vinni nyáron, én meg a nappalokat és inkább a hétköznapokat. De nyilván úgy raktuk össze az idei koncertnaptárt, hogy szépen lassan fog majd beindulni.”

Az énekesnő fontosnak tartja, hogy a munka mellett nagyon sok időt töltsön a gyerekekkel.

”Ez hozzátartozik az életemhez, ezáltal ezt nekik is meg kell szokni. Ugyanakkor úgy vagyok vele, hogy nagyon sokan elmennek hétvégén egy kicsit lazítani a barátnőkkel. Én nem a barátnőkkel megyek majd lazítani, hanem adok egy jó koncertet, mert engem meg az tölt. Minden összeegyeztethető.”

Az első nagykoncert július elsején lesz a Budapest Parkban.

Indexkép:  #m5tv / Youtube

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja