A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Miért nincs semmire idejük a kisgyerekes anyukáknak?

Németh Noémi - 2015-07-14
Az alábbi, tündéri videó mindent megmagyaráz.
Miért nincs semmire idejük a kisgyerekes anyukáknak?

Minden kisgyerekes anyuka tudja, hogy a picik mellett szinte semmire nem marad az embernek ideje. Bárhogy is próbálkoznak, sosem érnek a tennivalók végére. Hiába fejeznek be bármit is, hiába pakolnak el, takarítanak fel, rejtélyes módon mindig, mindent azonnal kezdhetnek előlről. Hogy is van ez?

Ez az aranyos videó felfedi az okot, ami az érthetetlen dolgok mögött áll. :) Mindig egy baba, kisgyerek keze van a háttérben, akinek mintha az lenne a legnagyobb szórakozása, hogy folyton keresztbetesz anyukájának.

Valójában ő csak kiváncsiskodik, vagy esetleg úgy érzi, segít - a mosogatásban, a sepregetésben, a pakolásban -, vagy épp csak leellenőrzi kéz- és szájlenyomat elhelyezésével, hogy anyukája igazán tisztára mosta-e az ablakokat. A végeredmény mindenesetre mindig ugyanaz: ha a nap 48 órából állna is, akkor sem érnének a dolgok végére az anyukák - ilyen szorgos "segítőtárs" mellett. 

Kisgyerekes anya vagy? Barátnőid azt mondogatják a hátad mögött, hogy te mindenre ráérsz, hisz egész nap otthon vagy? Esetleg a párod szokta a szemedre vetni, amikor este hazaér a romos lakásba, hogy ugyan mit is csináltál egész nap?

Mutasd meg nekik ezt a videót. Nem lesz több kérdésük! :)

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja