A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Femibion vitamin - az egészséges várandóssághoz

Családinet - 2010-02-01
 [X]

Ki ne szeretne egészséges babát a világra hozni?
Femibion vitamin - az egészséges várandóssághoz

A mai rohanó világban sokszor nem jut kellő figyelem saját egészségünkre. Várandósság idején a korábban esetleg nélkülözött vitaminok és ásványi anyagok rendszeres bevitele kiemelkedő fontosságú a baba és a mama egészsége szempontjából. Várandósság során az egyik legfontosabb vitamin, a folsav.

A folsavpótlás jelentősége a genetikai rendellenességek kockázatának csökkentésében mára már közismert. A legtöbb nő számára evidens, hogy a folsav és az egészséges terhesség szoros összefüggésben van.

Azonban az már kevéssé ismert, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy folsavat (szintetikus) avagy biológiailag aktív folsavat (folátforma) juttatunk a szervezetünkbe. Ugyanis a legújabb vizsgálatok kimutatták, hogy minden második nő egy géndefektus miatt nem képes teljes mértékben a folsavat a szervezet számára biológiailag aktívvá, azaz felhasználhatóvá alakítani.

A német Merck gyógyszergyár által védjegygyel védett Metafolin (kalcium-L-metilfolát) nem más, mint a szervezetben természetes módon előforduló, azaz biológiailag aktív folátforma. Minden nő szervezete hasznosítani tudja. Magyarországon egyedül a Femibion, a magzatvédő vitaminok új generációja tartalmaz Metafolint, és további összetevői révén hozzájárul az egészséges várandóssághoz, hogy Ön is nyugodtabb lehessen.

Forrás: Merck.hu

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja