A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Itt a farsang áll a bál! - Báli kismamaruhaötletek

Rindt Kata - 2010-02-08
A báli szezon, a mulatság, a "hejehuja" idején, nem szeretnék még érintőlegesen sem beszélni a pénzről.
Itt a farsang áll a bál! - Báli kismamaruhaötletek

Most sokkal nagyobb örömmel beszélek a kismamaruhákról, a kismama divatról és arról a tényről, hogy már évek óta közel sem akkora gond csinosan öltözködni kismamaként sem.

Mára már a szatén selymek, az elasztikus csipkék is alap darabjai egy kismama ruhatárának, amit különféle kiegészítőkkel még fenségesebbé tehetünk!


Divatos kismamaruha a farsangi báli szezonraIdén a báli szezon engem is gyönyörű nagy pocakkal talált, így egyértelmű számomra, hogy más körül sem forognak a gondolataim, csak, hogy meggyőzzek mindenkit, hogy kismamaként sem kell lemondani az eleganciáról, a királynői megjelenésről, akármilyen farsangi bálra, partira megyünk.

Én az egyszerű vonalak híve vagyok, ezért szaténselyem ruhák között csemegéztem a minap.Mivel a szatén önmagában egy gyönyörű, fényes, anyag, ezért a kedvenc opálos óarany cipőmet is fel tudtam venni hozzá. A színes szatén nem igényel különösebb kiegészítőt, elég egy egyszerű smink és egy jó frizura és garantáltan a bál királynője leszel idén is!

További alkalmi ötleteimet a mumONboard kismamaruha outlet babaváró magazinjában találod, klikk a képre

Jó bulizást és csodálatos baba-várást kívánok mindenkinek!
 

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja