SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Két baba, akik különleges napon születtek: 133.000 esetből egyszer fordul elő ilyen

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-01-20
A házaspás gyermeke épp a szülei születésnapján jött világra: erre az orvosok szerint 1:133.000 esély volt. Egy másik családdal pedig novemberben történt meg ugyanez: kislányuk a kiírt időponthoz képest két héttel később jött világra.
Két baba, akik különleges napon születtek: 133.000 esetből egyszer fordul elő ilyen

/Kiemelt képünk illusztráció/

Mekkora buli lehet a családnál december 18-án...

A Huntsville-ben élő házaspár, Cassidy és Dylan Scott életében a december 18. különösen fontos dátum, hiszen mindketten ezen a napon születtek. És ez még nem minden: kislányuk szintén 2022. december 18-án jött világra. A helyi kórház osztotta meg a történetüket és hozzátették, hogy erre 1 a 133 ezerhez az esély. 

A baba a Lennon nevet kapta, és nem sokkal éjfél után született.
 


Két hetet késett a baba, megvárta a szülei születésnapját

Metro számolt be egy másik hasonló esetről. Simone Milner és párja, Matthew Leigh szintén egy napon, november 18-án születtek. A nő 29 éves, a férfi 40. 

Kislányuk két héttel korábbra volt kiírva, ám a megadott időpontban még nem akart kibújni, így vártak. Alma Leigh-nek november 3-án kellett volna érkeznie, de mintha meg akarta volna várni a szüleit, végül ő is november 18-án jött világra. 

Az apa így nyilatkozott: 

"Olyan, mintha ő döntötte volna el, hogy a születésnapunkon érkezik."

A pár november 17-én ment be a kórházba, és a szülésznő javaslatára mesterségesen indították el a szülést. 12 órás éjszakai vajúdás után az orvosok végül a császármetszés mellett döntöttek, így a baba végül november 18-án látta meg a napvilágot.

Sok vidám, közös szülinapozást kívánunk mindkét családnak!

Indexkép: luis pacheco képe a Pixabay-en

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja