SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Családi vállalkozás bemutatkozója - Nobile babahálózsák

- 2016-08-02
Szerintem a sikeres vállalkozás kulcsa a kitartás - Nobile babahálózsák.
Családi vállalkozás bemutatkozója - Nobile babahálózsák

A Nobile babahálózsák és az online webáruház ötlete egy akut babahálózsák keresésből származik. Vidéken, Gyulán élünk és egyszerűen nem találtam számunkra megfelelő babahálózsákot Panna babám születése után. Magasak voltak az elvárásaim; legyen színes, vidám, ne legyen rajta gomb, alulról cipzárazható legyen és természetesen, nincs időm vásárolgatni, utazgatni. Online szerettem volna beszerezni. Nem sikerült.

Így ceruzát ragadtam, rajzoltam és kerestem egy hasonlóan kreatív gyakorlott varrónőt, akivel az utolsó simításokat elvégeztem. Fél év volt a termékfejlesztési szakasz, utána anyagbeszerzés és tádám! 2016. április 8.-án este élesítettem a webshopot.

5 színes, vidám mintával: cikk–cakk, biciklis, kalózos, mesés és színes pöttyös. Jelenleg is két méretben rendelhető (0-6hó és 6-18 hó) és három vastagságban (nyári, tavaszi –őszi és téli). Őszre rókás és vízilovas mintával készültem, de lesznek még más újdonságok is bőven. 

Gyermekem születése előtt középvezető voltam, marketing – értékesítés területen. Az online marketing mindig is közelebb állt hozzám, így a webáruház kialakítást, szövegezést nagyon élveztem és élvezem még mindig, hisz minden nap szépítgetem.

Már korábban megfogalmazódott bennem, hogy a baba születése után, nem szeretnék visszamenni alkalmazottként dolgozni, napi 8-10 órában. Szeretnék mellette lenni, ha szüksége van rám, ápoljam, neveljem, és persze örökmozgó típus is vagyok, kreatív, igénylem a változatosságot. Vállalkozó anyuka életet pontosan nekem találták ki!

Eddig esténként dolgoztam (20:00 – 24:00ig), szeptembertől viszont bölcsödébe megy a lányom, így a délelőttöket tervezem a vállalkozásomra fordítani, az estéimet pedig visszakapja a család.
A férjem nagy támogatóm és esténként mind a hárman csomagolunk. Panna igaz, még nem aktív segítség.

Nagyon szeretem Wolf Gábor és Vida Ági gyakorlatias könyveit, tanácsait. Mindegyik a polcomon van és ha épp inspirációra van szükségem, akkor belelapozok az egyikbe. De van, hogy egy jó ötlet az interneten jön velem szembe.  Nagyon szeretek csapatban dolgozni, így általában megbeszélem egy–két hasonlóan vállalkozó anyukatárssal a nagyobb ötleteim amelyeken, a végén a könyvelőm mindig finomít egy kicsit.

Szerintem a sikeres vállalkozás kulcsa a kitartás. Egy jó ötlethez mindig megteremtődik a szükséges anyagi forrás, csak hinni kell benne!

Én hiszek benne, hogy olyan hálózsákot és egyéb babaszoba kiegészítőt terveztem, ami használható és praktikus a mindennapokban. Ugyanakkor szép, igényes, ami akár keresztelő vagy születésnapi ajándékként is megállja a helyét.

Nobile babahálózsák
Csepreghy Rózsa e.v.
www.nobile.hu
hello@nobile.hu

+36 20 415 48 92

https://www.facebook.com/nobile.babahalozsak
https://www.instagram.com/cs.rozsa_nobile
Újdonságok, akciók itt:
http://www.nobile.hu/hirlevel/

Szeretnéd te is bemutatni saját családi vállalkozásodat? Küldd el nekünk a bemutatkozó leveled a Családinet felhívása alapján, részletek itt: Megjelenési lehetőség családi vállalkozásoknak és vállalkozó szülőknek

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

A 21 éves lány két szívtranszplantáción is átesett, harmadik szíve pedig hétfő este feladta a harcot. A lány tudta, hogy csak hónapjai vannak hátra, ezért bakancslistát írt - a halála előtt több álma is valóra vált.
Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

A Covid-vakcinák megjelenése óta már nem új keletű jelenség az oltásellenes hozzáállás. A kicsit is szkeptikus szülők könnyen meggyőzhetőek arról, hogy egy-egy vakcina milyen károkat okozhat a gyermek szervezetében. Ezáltal az olyan, több évtizede használt oltások sem kerülnek beadásra, amelyek a gyermekek életét egyszerűen megmenthetnék. Tömegesen lépnek fel szülők háziorvosok ellen, akik, ha el akarják kerülni a bírósági tárgyalást, kénytelenek igazolást adni.
A szerkesztő ajánlja