SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A Gyönyörű Embereké a jövő!

Családinet [cikkei] - 2010-07-22
Biztos sokan hallottatok már a Beautiful People.com-ról, a Gyönyörű Emberek Honlapjáról. Bevallom, én csak a napokban. Azóta is rengeteg kérdés motoszkál a fejemben, de kezdjük az elején, azoknak, akik most hallanak először erről a különleges weboldalról.
A Gyönyörű Embereké a jövő!

Vannak magabiztos embertársaink, nők és férfiak egyaránt, akik tudatában vannak szépségüknek, vonzerejüknek. Akik nem szenvednek a tükör előtt minden alkalommal, akik nem érzik úgy, hogy nagy az orruk, görbe a lábuk, súlyfeleslegük van és tulajdonképpen csak egy krumpliszsákban mehetnének ki az utcára. Nos, ez a weboldal nekik, az öntudatos, gyönyörű embereknek készült. Azonban az öntudat nem elég, hiába hiszed magadról, szép vagy és kész, ezt mások, hozzád hasonlóan gyönyörűek is így kell, hogy lássák, különben... de már megint előre ugrottam.

A történet egy 31 éves, magas, kék szemű, attraktív, Rómában élő dán fiatalemberrel, Robert Hintz-cel kezdődött. Életének 31 éve alatt Robert rájött, hogy "az emberek szemmel és nem antennákkal születnek. Az emberiség mindig is tisztelgett a szépség előtt. Tudományos felmérések bizonyítják, hogy a gyönyörű emberek jobban keresnek, általánosságban kedvesebbnek tartják őket Gyönyörű emberek - alapítókembertársaik és még a rendőrök sem büntetik meg őket olyan szigorúan, ha áthajtanak a piros jelzésnél."

Robert fejéből kipattant a nagy ötlet és társult egy amerikában élő, brit fiatalemberrel, bizonyos Greg Hodge-dzsal - természetesen gyönyörű emberpéldány ő is - és 2005-ben létrehozták a Beautiful People.com-ot, a Gyönyörű Emberek portálját.

"A honlap szabályait nem mi, hanem a regisztrált tagok alakítják. Nem írott szabályok ezek, bár van egyetlen kivétel, melytől nem tágítunk, a honlap jelszava: csúnyák kizárva (no uglies allowed). A regisztrált tagok egymásról döntik el, hogy felveszik-e az új jelentkezőt maguk közé, vagy sem. Természetes szelektálás, hisz az ember öszötönösen a szépet kedveli."

Gyönyörű emberek - csoportkép

A bátor, regisztrálni kívánó férfi vagy leányzó feltölti a képét a honlapra, majd vár. A már regisztrált tagoknak 72 óra áll a rendelkezésükre, hogy eldöntsék, van-e helye az új BeautyfulPeople.comjelentkezőnek a Gyönyörű Emberek között, vagy nincs. A termométer az "igen, természetesen" (yes certainly) és a "tuti, hogy nem" (absolutely not) között mozog, amíg meg nem születik a döntés. Mindenki mindenkit, férfiak a nőket és vica versa értékelhetnek. A tapasztalat azt mutatja, a férfiakat csakis a külső érdekli, a nők azonban elolvassák a férfiak profilját. Egy Porche, egy saját iroda sokat dob egy hím szépségén. A 72 óra elteltével, miután megszületett a döntés, a jelentkező vagy elkullog (terapeutát keresni) vagy két nap áll rendelkezésére, hogy eldöntse, végképp belép-e és elfogadja, a havi 25 dolláros tagdíjat vagy sem, mert gyönyörűnek lenni pénzbe kerül, ezt mindig is tudtuk.

Gyönyörű emberek a világbabA Beautiful People.com-nak több százezer tagja van világszerte, összesen 190 országból (a világon, ha jól tudom, 194 ország létezik, vajon melyik az a négy, ahonnan nincsenek jelentkezők) és a honlap máris kijelentette: "A világ legcsúnyább emberei a brittek. 8 brit jelentkezőből 7-et elutasítunk. A legszebbek a svédek, norvégok, brazilok. Eddig 1.8 millió emberrel kellett közölnünk, nem való közénk."

A Beautiful People Network nemcsak a kívülállókkal, de a tagokkal sem bánik kesztyűs kézzel. Ha egyszer bekerülsz, az nem jelenti azt, hogy ülhetsz a babérjaidon, de nem ám! Küzdeni kell, minden nap, hisz a site nem csupán regiszter, de párkereső oldal is. Vagyis Beautiful People Networkha életed párjának is gyönyörűnek kell lenni, érdemes mindent megtenni, hogy téged válasszanak. De ez még nem minden, mert ha nem vigyázol a szépségedre, a többiek kicsipkednek maguk közül, mint rút kiskacsát.

Ez történt 2010. januárjában is, amikor a Hálaadás napi - karácsonyi - újévi dőzsölés után, 5000 szépségtől szabadultak  meg társaik, mivel súlyfelesleggel érkeztek vissza a szünidőről. Megbocsáthatatlan. "Elengedték magukat! Mint üzlet, sajnálunk minden veszteséget, de mi magasra tettük a mércét. Ide nem férnek bele a plusz kilók. Ha megengedjük, hogy dundik kóboroljanak köztünk, akkor vége a koncepciónknak. - mondja Robert - Mi egy elit online klub vagyunk, és a tagok mérgesek azokra, akik nem tartják be a szabályokat. A kizártaknak emailt küldtünk, melyben szembesítettük őket a ténnyel, és biztosítottuk őket arról is, hogy újra tagok lehetnek, amennyiben eltűntek a felesleges zsírpárnák. Még fogyókúrás tippeket is adtunk. A kizárás több mint 5000 embert érintett, 1520 amerikait, 832 angolt, 533 kanadait, 510 lengyelt, 425 németet, 402 olaszt, 323 franciát, 220 dánt, 176 törököt és 88 orosz származású tagot. Azt is meg kell hogy mondjam, szinte valamennyien egy-két hónap Gyönyörű emberek portálmúlva újra jelentkeztek, de csupán pár százat fogadott vissza a közösség."

Júnuis vége óta újra a Gyönyörű Emberektől hangos az Internet. Végre valamit a csúnya embereknek is szánnak. A spermáikat. Megszületett a Beatiful People Network spermabankja és donor fóruma.

"2009 óta folyamatosan kapunk felkéréseket, leveleket különböző nőgyógyászati, meddőségi klinikáktól világszerte, hogy foglalkozzunk donorok keresésével. Ha tetszik, ha nem, azok a párok, akiknek sajnos nem lehet természetes úton kisgyermeke, igenis sokat adnak arra, hogy a mesterséges úton fogantatott gyermeknek a legjobbat adják és ebbe beletartozik a szépség és az attraktívitás. Lehet, ez nem szép gondolat, de higgyétek el, a párok legtöbbje számára ez roppant fontos, hisz tudják, a szépség előny. És itt nyit az oldal a nagyközönség előtt, hisz a donor fórumra mindenkit várunk. Eleinte hezitáltunk, hogy megnyissuk-e az oldalt a nem-gyönyörűek előtt is, de mindenki - a csúnyákat is beleértve - szép embereket akar a világra hozni, mi pedig nem lehetünk önzők, amikor ilyen génbankunk van. Természetesen az oldal ezért nem kap semmilyen anyagi támogatást, de azt említenem se kell, mennyire megnövekedett a látogatottságunk."

A Gyönyörű Emberek Spermabankja máris nagy vihart kavart világszerte, s a Gyönyörű emberek babáifelháborodott reakciókat nem is irom ide, inkább a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi.

Dizájn bébiké a jövő? Ha karakterjegyeket választhatnál a kisgyermekednek, a szépség benne lenne?  Mit gondolsz erről az egészről? Igaza van a honlap alapítóinak? A szépség ekkora előny? Te tapasztaltad már, hogy a szépséged, vagy csúnyaságod előnyödre, vagy hátrányodra vált iskolában, munkahelyen, munkakeresés során?

Forrás: tinkmara.freeblog.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

A 21 éves lány két szívtranszplantáción is átesett, harmadik szíve pedig hétfő este feladta a harcot. A lány tudta, hogy csak hónapjai vannak hátra, ezért bakancslistát írt - a halála előtt több álma is valóra vált.
Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

A férfi munka után fáradt, hagyni kell őt enni és pihenni. Akkoriban mindenki így tartotta. Ami pedig a házaséletünket illeti: akkoriban senki sem beszélt arról, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket. Igazából én úgy voltam vele, hogy amikor a férjem kívánta, akkor hagytam magam.
A szerkesztő ajánlja