SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A Vingardium in the City 2023 őszén újra visszatér! - Nyereményjáték!

Családinet [cikkei] - 2023-09-22
 [X]

Októberben a Bálnában rendezik az ősz legnagyobb sétáló kóstolóját, a Vingardium in the City-t.
A Vingardium in the City 2023 őszén újra visszatér! - Nyereményjáték!

Kitűnő borok, csodás budapesti panoráma, pezsdítő zene. A Bálnában életre kelő boros eseményen, 30 pincészet közel 150 féle tétele vár a látogatókra. Az ország minden borvidékéről érkeznek kiállítók – képviselteti magát a Tokaji, Neszmélyi, Balaton-felvidéki, Szekszárdi, Villányi, Soproni, Kunsági, Etyek-Budai, valamint a Szolnoki borvidék is. Kóstolhatunk gyümölcsborokat és egyéb borkülönlegességeket is. Az eseményen felvonul a hazai borász szakma krémje, de a nagy nevek mellett találkozhatunk kisebb, kézműves családi pincészetekkel is.  Az eseményre váltott belépővel a borkedvelő közönség bármely pincészetnél kedve szerint kóstolhat.

Vingardium in the City - borkóstolás

Különleges az esemény helyszíne is, hisz a Bálnában úgy élvezhetjük a finom borokat, hogy közben Budapest fényeit csodálhatjuk. A szervezők nem csak a borértő közönséget várják, hanem mindazokat, akik szeretnének eltölteni egy kellemes estét egy impozáns helyszínen, finom borokkal és kellemes társaságban.  A Vingardium események szervezői most sem engednek a hamisítatlan Vingardium életérzésből.

Vingardium in the City - Vingardium életérzés

A BOR-ZENE-GASZTRO hármas határozza majd meg a programot. A sétáló kóstolón a borászatok mellett gasztronómiai, kiállítók, DJ, és más programelemek is színesítik az estét.

Vingardium in the City - színes programok

____________

LÁTOGATÓI INFORMÁCIÓK

Időpont: 2023. október 28. (szombat)
Helyszín: Bálna Budapest (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.)

Vingardium in the City - a Bálnában

Jegyek elővételben, szeptember 30-ig Early bird áron

https://tixa.hu/vingardium-inthecity-2023

A boros standoknál a vendégek korlátlanul kóstolhatnak.

A kóstoltató pincészetek listája (folyamatosan bővül)
Angyal – Tokaj | Dubicz – Mátra | Galagonyás – Esztergom | Gobri – Mátra | Harsányi – Tokaj | Kamarás – Mátra | Karikahegy – Balaton-felvidék | Fivérek – Szekszárd | Koch – Villány | Simonfay – Tokaj | Villa Gyetvai – Balaton-felvidék | Steigler  – Sopron | Puklusvin – Soproni  | Békássy – Balaton-felvidék | Szentpéteri – Kunság | Mentes bor | Tokaj-Hétszőlő    – Tokaj | Budaprés – Etyek-Buda| 5 dudás – Mátra| Varsányi – Eger

NYITVA TARTÁS
Szombat: 17:00-24:00

Gyere el, és ismerd meg a Vingardium életérzést!

További információk:
www.vingardium.hu
https://www.facebook.com/vingardiumborliget/
https://www.facebook.com/events/1668328327003507
https://www.instagram.com/vingardiumborliget/

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Válaszolj az alábbi egyszerű kérdésekre október 8. éjfélig és a helyes válaszokat beküldők között kisorsolunk egy páros pohárjegyet a Vingardium in the City rendezvényre.

Sorsolás: 2023. október 9.

A szerencsés nyertest e-mailben értesítjük.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

A Covid-vakcinák megjelenése óta már nem új keletű jelenség az oltásellenes hozzáállás. A kicsit is szkeptikus szülők könnyen meggyőzhetőek arról, hogy egy-egy vakcina milyen károkat okozhat a gyermek szervezetében. Ezáltal az olyan, több évtizede használt oltások sem kerülnek beadásra, amelyek a gyermekek életét egyszerűen megmenthetnék. Tömegesen lépnek fel szülők háziorvosok ellen, akik, ha el akarják kerülni a bírósági tárgyalást, kénytelenek igazolást adni.
Így tartsd kordában a nassolást! - 5 tipp, ami segíthet, hogy elkerüld a hízást

Így tartsd kordában a nassolást! - 5 tipp, ami segíthet, hogy elkerüld a hízást

A nassolás, vagyis az étkezések közötti kisebb ételek fogyasztása gyakori szokás, amely sokak számára okoz gondot, különösen akkor, ha egészséges életmódot szeretnénk folytatni. Azonban néhány egyszerű trükk és változtatás segítségével könnyen kordában tarthatjuk a nassolási szokásainkat, anélkül hogy megfosztanánk magunkat az étkezés örömétől. Íme 5 hasznos tipp, amely segíthet ebben.
Hallásromlással fenyegeti a gyerekeket és a fiatalokat a zenés, valamint a hangosított rendezvények többsége - a szakma törvényi szabályozást sürget

Hallásromlással fenyegeti a gyerekeket és a fiatalokat a zenés, valamint a hangosított rendezvények többsége - a szakma törvényi szabályozást sürget

Visszafordíthatatlan hallásromlással fenyegetik a gyerekeket a különböző szabadidős (gyerek)rendezvények, koncertek, mozik, színházak, illetve a nagy hangerejű zene rendszeres hallgatása az egyéni zenelejátszókon. A WHO előrejelzése szerint 2030 után a halláskárosodás lesz az egyik leggyakoribb, a társadalmakra legnagyobb terhet rakó fogyatékosság a világon.
Tavasszal több a lehetőség az aktív életmódra az ILD-betegek számára is

Tavasszal több a lehetőség az aktív életmódra az ILD-betegek számára is

Az ILD-betegség elleni küzdelem fontos eleme a személyre szabott terápia mellett a megfelelő életmód kialakítása, különös tekintettel a fizikai aktivitásra. E betegek számára az aktivitás elsősorban a szabadban való mozgást jelenti, amire a tavasz ideális évszak.
A szerkesztő ajánlja